Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Лазић: Радује ме да смо показали карактер као прошле сезоне

Бранко Лазић је био један од кључних играча Црвене звезде у походу ка првом тријумфу у новој сезони. Са 13 поена, по три тројке, скока и асистенције улио је велику дозу енергије у тим, па је шампион уписао прве бодове у АБА лиги.

– Радује ме да смо показали карактер као прошле године. Прво полувреме било је за заборав. Треба узети у обзир да смо одрадили можда четири-пет тренинга заједно. У другом полувремену смо изашли са жељом да добијемо, иако смо губили утакмицу цело прво полувреме. Изашли смо, одиграли добру одбрану, контранападе, дали неке лаке поене и остварили победу.

Лазић је искочио у први план, био је изузетно шутерски расположен и уз Цирбеса најбољи у победничком табору.

– У овој утакмици сам то био ја, у следећој ће неко други, једноставно екипа је тако направљена да увек неки појединац да допринос и да увек неко повуче ка том циљу. Јако чудна и тешка утакмица, нарочито у првом полувремену које смо одиграли у грчу. У другом полувремену смо изашли знатно опуштенији са јасним циљем да добијемо. Играли смо нашу игру коју смо приказивали и прошле сезоне. Екипа се још уиграва.

Следи нови велики изазов и утакмица против захуктале Будућности, која је у првом колу славила на свом терену против Крке са 16 поена разлике:

– Сигурно ће бити јако тешка утакмица. Будућност има јако квалитетну, искусну екипу. Још смо у фази уигравања, али сигурно ћемо ићи на победу. Игра се у Пиониру, даћемо свој максимум како би забележили нови тријумф.

Повезане вести

Leave a Comment