Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Звездаши, почиње и „Тикет лига“

КК Црвена звезда Телеком и ове године награђује најверније
Утакмицом Црвена звезда – Мега Лекс, почела је нова кошаркашка сезона. Власници сезонских карата, поред бројних погодности које већ имају као власници сезонске, али и чланске карте, имаће могућност и да се такмиче и освоје додатне врло вредне поклоне, које је Ваш клуб обезбедио са својим спонзорима.

Подсетимо, да су многи наши навијачи, власници сезонских карата, већ прошле сезоне, која је била најуспешнија у историји нашег клуба, искористили ову погодност, а највернији добили лепе поклоне. КК Црвена звезда Телеком, и ове сезоне има ваше поверење. О томе говоре и подаци које је изнео председник клуба Небојша Човић на конференцији за медије у уторак на Малом Калемегдану. Закључно са последњим даном октобра, КК Црвена звезда Телеком продао је 2540 сезонских улазница, што је повећање у односу на прошлу сезону, од преко 30 процената, а прву утакмицу против Мега Лекса пратило је 4000 навијача.

Наш тим очекују бројни изазови, много утакмица а мотор и највећи покретач. Црвена звезда је и по просечној посети у „Пиониру“ и на теренима широм бивше СФРЈ била у врху , и најгледанији тим. 

Начин бодовања остаје исти као и прошле сезоне:

За долазак на утакмице против екипа из ранга 1 добијаће се један, из ранга 2 – два, а из ранга 3 – три бода.
РАНГ 1 (Сви противници из Евролиге и Еврокупа уколико се Звезда не пласира у Топ 16 фазу Евролиге)
РАНГ 2 (Партизан, Цедевита, Цибона, Олимпија, Будућност, Мега Лекс)
РАНГ 3 (Сви остали противници са којима ће се Црвена звезда састати у АБА лиги и Кошаркашкој лиги Србије)
Такође, постоје и „казне“: после три пропуштене утакмице губи се један бод, после 5 пропуштених два бода, а после 8 пропуштених губе се додатне погодности стечене куповином сезонске улазнице.

Зато, позивамо све навијаче да буду уз наш тим од прве утакмице, а члановима сезонских улазница да скупљају поене, дају подршку Луки, Немањи, Стефану, Рајану, Галу… и такмиче се за титулу „највернијег“… Ваш клуб ће Вас наградити као и увек, и на терену и у виду лепих поклона.

Повезане вести

Leave a Comment