Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

МЦЗ викенд најава: Омладинци у Чачку, градски дерби у Земуну, дерби женског фудбала у Суботици!

Након веома успешног протеклог викенда, када су све млађе категорије забележиле победе, и овог викенда нас очекују занимљиви мечеви.

Омладинци (1997/98)

Омладинци Црвене звезде су славили у „Вечитом дербију“ и потврдили да су тренутно испред комшија. У наредном колу следи гостовање у Чачку. Црвено-бели се налазе на трећем месту са два бода мање и утакмицом мање од лидера Чукаричког, и са бодом мање од другопласиране Војводине. Управо одложени дуел Војводина – Црвена звезда може одлучити о лидеру. Борац се налази на зачељу, на претпоследњем 15.месту. Екипа креће у 7:00 из Београда.

10.коло

Недеља, 4.октобар 11:00, стадион: „Ремонт“, Чачак

Борац Чачак – Црвена звезда

Кадети (1999)

Кадети Црвене звезде су два кола без утакмице. После одложеног меча против Војводине, Партизан се самовољно није појавио прошлог викенда на Маракани. У недељу је на програму мали градски дерби, у Земуну. генерација коју предводи Огњен Короман се тренутно налази на 4.месту са две утакмице мање и шест бодова мање у односу на првопласирани ОФК Београд. Земун се налази на претпоследњем, 15.месту.

10.коло

Недеља, 4.октобар 10:00, стадион: „Градски“, Земун

Земун – Црвена звезда

Млађи кадети (2000)

У оквиру 7.кола Прве А лиге Београда, млађи кадети Црвене звезде дочекују Локомотиву на помоћном терену Маракане.

Субота, 3.октобар 10:00, помоћни стадион Црвене звезде

Црвена звезда – Локомотива

Пионири (2001)

Пионири Црвене звезде су у прошлом колу, у градском дербију, савладали ОФК Београд 1:0. У суботу Звездини Пионири гостују у Борчи. Црвено-бели се налазе на 2.месту на 9 бодова после четири кола, и гол разликом 16:1.

Субота, 3.октобар 10:00, стадион у Борчи

БСК Борча – Црвена звезда

Млађи пионири (2002)

Субота, 3.октобар 12:00, помоћни стадион Црвене звезде

Црвена звезда – ФК Доминус

Петлићи (2003) Црвене звезде ће одиграти пријатељску утакмицу овог викенда на једном од помоћних терена Црвене звезде.

Женски фудбал

У 6.колу Суперлиге Србије за жене, ЖФК Црвена звезда гостује петоструком узастопном шампиону државе и учеснику Лиге Шампиона за жене, Спартаку. Спартак се налази на челу табеле са максималним бројем бодова из пет кола, док се Црвена звезда налази на деоби другог места са Машинцем. Свакако, тренутно, највећи дерби српског женског фудбала. Спартак у четвртак очекује први меч шеснаестине финала Лиге Шампиона против немачког вицешампиона Волфсбурга, који је пре две сезоне освојио триплу круну са нашом Јованом Дамњановић у тиму.

6.коло

Недеља, 4.октобар 17:00, стадион: „Градски“, Суботица

Спартак – Црвена звезда

Повезане вести

Leave a Comment