Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Лука Јовић: „Отац је пренаглио, трудићу се да се наметнем“

Узбуркао је јавност отац Луке Јовића изјавама у четвртак. Ипак, Лука сматра да је отац пренаглио.

„Тата је пренаглио са својим ставовима, вероватно изиритиран мојом тренутном позицијом. Рекао сам му да није изабрао прави тренутак и да прича о свему није требало сада да се води. Знам да је желео и стао моју одбрану и да га много тога боли, али мени је искрено најтеже од када сам на клупи. Међутим, настављам да се борим даље“, рекао је Лука који је свестан да је у застоју у каријери.

„Мали застој у мојој каријери се догодио у овој сезони, али гледајући из неког другог угла, треба да подсетим да ја још нисам пунолетан и да када прођем ову школу, изаћи ћу још јачи. Знам да неки мисле овако или онако, али из угла тренера је најчистији, а то је да тим који побеђује се не мења“.

Лука није љут на Грофа.

„Не волим да се самоистичем и нећу да улазим у било какве полемике. Покушавам да на сваком тренингу покажем више, да будем бољи и да се наметнем. Многи су имали замерке да сам се угојио или да једем много слаткише… А све то није тачно, већ сам смршао три килограма“.

Звезду чека сусрет са Спартаком.

„Дошао сам са екипом у Суботицу, коју памтим по голу из прошле сезоне и ако добијем прилику данас, не преостаје ми ништа друго него да се борим. Ја другачије и не знам да играм. Није на мени што нисам играо у дербију. Имам уписан један меч са Партизаном, прошле сезоне, што многи сањају целу каријеру. Неке ствари не иду често глатко, а немам право да се љутим или таласам. Лек је само у још жешћем раду“.

Што се трансфера тиче…

„Не улазим у пословну политику. Звезда се пита, Звезда одлучује… Тако треба да буде и у децембру. Ако кажу да ме продају, ја се пакујем за другу дестинацију. У случају да је боље да се то догоди у јуну, наставићемо сарадњу. Мени се не жури“.

Луку желе великани као што су Бенфика, Тотенхем, Ајакс, Торино…

„Они су проценили да имам квалитете, а онда за мене нема изме. Полако, нисам још рекао последњу реч у Звезди“, закључио је Јовић.

Повезане вести

1 comment

asterix 021 окт 3, 2015 at 18:29

Bog te pogledao danas u Subotici. Svaka cast, nastavi tako!

Reply

Leave a Comment