Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Ребић: Трудим се да искористим сваки минут

Млади плејмејкер Никола Ребић добија све већу минутажу у тиму Црвене звезде. На летњим припремама је неколико пута остварио и двоцифрен учинак у поенима. Самопоуздање 20-годишњег кошаркаша расте из меча у меч, па све чешће погађа тројке, као што је био случај на мечевима против Мега Лекса и Будућности на почетку нове сезоне у АБА лиги:

– Врло битна победа, јер је Будућност главни претендент за једну од прве четири позиције које воде у плеј-оф. Много боље смо одиграли него прошли меч, концентрисаније смо ушли у саму утакмицу. Прво полувреме је било егал, трећа четвртина је добро одиграна, добијена великом разликом и на крају смо привели утакмицу крају.

Млади кошаркаш је свестан да је противник квалитетнији него што је то показује коначан исход:

– Резултат не говори баш о реалном односу снага. Будућност је једна озбиљна екипа и ово је веома битна победа за нас. Трећу сезону сам овде, труд се исплаћује, напорно радим, тренирам и трудим се да искористим сваки минут – истакао је Никола Ребић.

Повезане вести

2 comments

Pera окт 5, 2015 at 08:02

Mislim da je Radonja odabrao plansko i polako uvodjenje mladih igrača u tim. Ono što je Rebić prošao prošle godine to prolazi Gudurić ove godine. Mislim da smo odlično izbalansirani s tim što nema trenutno Tejića i to se oseća jer nema ni njegove dobre odbrane i skoka u odbrani. Ovo isto čeka i Simanu i ostale momke koji se dokažu u FMP. Ovo je pravi put razvoja igrača ali to treba da bude princip uvodjenja u utakmice prvog tima.

Reply
Bile окт 4, 2015 at 10:50

Stil igre kao Djenka, vidi se da je ucio od njega, i treba mu dati sansu!

Reply

Leave a Comment