Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Капитен ће бити спреман за дерби кола против Војводине

Искусни дефанзивац Црвене звезде Александар Луковић неће пропустити меч 13. кола Супер лиге Србије против Војводине на нашем највећем стадиону.

Капитен најтрофејнијег српског клуба на утакмици против Спартака се пожалио на повреду, па је изашао са терена у финишу меча када га је заменио Вукашин Јовановић. Луковић ипак није озбиљније повређен, па ће бити спреман за утакмицу против Војводине на стадиону “Рајко Митић“ после репрезентативне паузе.

Некадашњи репрезентативац Србије дуго је паузирао због повреде, па је од повратка у клуб почетком ове године пропустио цео пролећни део прошле и почетак ове сезоне у којој је одиграо шест утакмица, од чега две у стартној постави.

У актуелном саставу Црвене звезде Александар Луковић и Душан Анђелковић имају по 92 одигране такмичарске утакмице и они су фудбалери са највећим бројем мечева у тиму Миодрага Божовића. Занимљиво, али Луковић је са непуне 33 године тек пети играч по старости у екипи. Неколико месеци старији од њега су Предраг Сикимић, Душан Анђелковић и Немања Супић, који су такође 1982. годиште, док је заменик капитена Саво Павићевић најискуснији, јер ће у другој недељи последњег месеца ове године прославити 35. рођендан.

Повезане вести

Leave a Comment