Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Дангубић сломио ногу!

Кошаркаш Црвене звезде Немања Дангубић сломио је ногу на синоћњем тренингу, објављује „Блиц“.

Дангубић је повреду доживео након једног дуела са Стефаном Настићем. Дангуба ће носити гипс месец дана, а на терен ће се вратити тек у децембру или јануару.

Звезда је већ без Марка Тејића, те ће ово бити додатни „ударац“ за тим обзиром да још није у клуб стигло жељено појачање на позцији 3 и 4.

Сада нема никакве сумње да ће Марко Симоновић бар до јануара носити Звездин дрес, ако не и до краја сезоне, осим у случају да не добију неку изузетну понуду из иностранства.

Повезане вести

2 comments

josif окт 5, 2015 at 11:37

Pre nego sto objavite vest koju je plasirao Blic koji laze ljude mogli ste da proverite zvanicno saostenje kluba na sajtu KK CZV u kome stoji da Dangubic ima avulzioni prelom kuka i da netreba da nosi gips nego samo da miruje 4 nedelje.Ja neznam gde je i ko objavio da je slomio nogu i da ce se vratiti tek u januaru.Mislim da steozbiljan sajt i nebi trebalo da objavljujete nepotvrdjenwe informacije.Pozz.MKD

Reply
Драган окт 5, 2015 at 13:23

Блиц је објавио информацију далеко пре него што је било нечега на сајту клуба. Објавили смо оно што смо имали, и чим је стигла нова информација, објављена је.

Reply

Leave a Comment