Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРепрезентацијаФудбал

Катаи у репрезентацији Србије!

Звезда има два репрезентативца! Селектор Србије Радован Ћурћић накнадно је позвао и Александра Катаија за утакмице са Албанијом и Португалом.

Катаи игра одлично оvе сезоне, постигао је седам голова и можда је и најважнији „шраф“ у машинерији Грофа Божовића на путу ка титули.

Позив је још раније добио Марко Петковић.

Повезане вести

4 comments

teks viler окт 6, 2015 at 17:52

Aleksandar Veliki!

Reply
Terza окт 6, 2015 at 09:10

Veliki igrači igraju velike utakmice. Aleksandar je pokazao da to jeste. Poziv je zaslužen apslolutno. P.S. Ovi koji se boje Elbasana, neka se smrzavaju na – 12!

Reply
pera окт 6, 2015 at 08:23

Aca je odavno najbolji igrač naše lige, drago mi je zbog njega ali nije zbog trenutka kada se veliki fudbaler Živković navodno povredio i još neki puleni Ćurčića Zamislite nije pozvao najboljeg veznog i najperspektivnijeg Grujića ali je zato osvežio repreuetnaciju izuzetnim Brašancem koji da ne igra u tu gde igra verovatno nikome pao ne bi na pamet a kamo li da bi bio pozivan u reprezentaciju. Kako bre može čovek koji nije nigde igrao i nikog nije trenirao da vodi reprezentaciju. To jurenje lopte po livadi nikome nije preporuka. Dok Veljko Paunović doktorira fudbal ovakvi vode reprezentaciju zato su i takvi rezultati..

Reply
dusan окт 5, 2015 at 21:55

pa sta se to dogadja sa sampionom? sto penala, pedeset crvenih… i nista. HAHAHA. ZATO STO STE SVI VEROVALI SLEPO DA STE NAJBOLJI LAGAO VAS NEKO….

Reply

Leave a Comment