Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Повучена тужба против Звезде, пописници се огласили саопштењем

Тужба која је поднета прошле недеље против ФК Црвена звезда повучена је. Пописници су се огласили саопштењем за јавност.

„Користимо се овом приликом да преко овлашћене адвокатске канцеларије обавестимо јавност и све добронамерне поклонике нашег највећег и најтрофејнијег Фудбалског клуба Црвена звезда да смо повукли тужбу коју смо поднели у намери да спречимо могуће неправилности у раду органа нашег вољеног клуба.

Сматрамо да је наша тужба постигла жељене циљеве због којих смо је поднели, па не желимо да наш клуб даље излажемо непријатностима и евентуалном нарушавању угледа. Намера нам је била да скренемо пажњу на могуће разврставање навијача и пријатеља клуба на личности ‘првог реда’, ‘другог реда’ и ‘остале’, који своју оданост клубу не могу да доказују у складу са његовим актима и устаљеном процедуром.

Урадили смо то у намери да се Звезда заштити од злоупотреба и покушаја да се тумачењима правних норми онемогући видљив, јавности доступан и законит рад као и да укажемо на могућност пробоја недобронамерних људи у органе и структуре одлучивања у клубу. Извињавамо се свим навијачима, пријатељима и симпатизерима ФК Црвена звезда уколико су због овог нашег поступка били узнемирени, јер смо желели најбоље за нашу и свима најважнију Звезду”,

Повезане вести

Leave a Comment