Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Одложено у Чачку, нерешено у Земуну, доминација млађих кадета и пионира

Још један викенд у млађим категоријама је иза нас. Три победе, једна нерешена утакмица и један примљен гол, док је женска екипа доживела један пораз.

Омладинци (1997/98)

Утакмица између Борца и Црвене звезде у Чачку је одложена због обавеза играча у репрезентацији, па сада генерација коју предводе Константин Ђурић и Перица Огњеновић имају две утакмице мање у односу ривале.

Кадети (1999)

У малом градском дербију у Земуну, Земун и Црвена звезда су поделили бодове, 1:1. Гол за Црвену звезду постигао је Федор Галечић. Црвено-бели се налазе на 4.месту са 17 бодова и две утакмице мање од ОФК Београда (25).

Земун – Црвена Звезда 1:1 (Галечић)

Млађи кадети (2000)

Млађи кадети под палицом Николе Пуаче су наставили са феноменалним партијама. Седма победа у исто толико кола, без примљеног гола! Нова жртва била је екипа Локомотиве, која је претрпела праву катастрофу – 9:0. Ово је друга победа резултатом 9:0 у досадашњем току шампионата.

Црвена звезда – Локомотива 9:0 (Савић 4, Илић, Гаврић, Костић, Трајковић, Којић)

Пионири (2001)

Пионири Црвене звезде победом у Борчи су се изједначили на врху табеле са вршњацима „Вечитог ривала“, који је доживео пораз од чукаричког, као и у сениорској конкуренцији. Црвена звезда, Партизан и Чукарички имају по 12 победа након 5.кола, али Чукарички има и меч мање. Један од најбољих стрелаца лиге, Његош Купусовић се уписао стрелце и у овом колу. Од 20 голова Црвене звезде, Купусовић је био стрелац 8 голова. Пулени Небојше Стаменковића имају гол разлику 20:1, једини гол је примљен у поразу од „Вечитог ривала“.

БСК Борча – Црвена звезда 0:4 (Великић, Тодоровић, Дедијер, Купусовић)

Млађи пионири (2002)

И млађи пионири су наставили са победама. Генерација коју предводи Видак Братић је демолирала ФК Доминус 7:0. Црвена звезда се налази на врху табеле са максималних 15 бодова, гол разлика 28:0.

Црвена звезда – Доминус 7:0 (Стакић 2, Стевовић 2, Кокановић, Аврамовски, Вукићевић).

Женски фудбал

У дербију женског фудбала, Спартак је савладао Црвену звезду, 3:0. Актуелни петоструки узастопни шампион и учесник нокаут фазе женске Лиге Шампиона је био прејак за наше девојке. Црвене-беле су доживеле и други пораз у првенству.

Спартак – Црвене звезда 3:0

Повезане вести

Leave a Comment