Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Чукарчки демантовао трансфер Стојковића, Грофу интересантни Бишевац и Вељковић!

Чукарички је демантовао данашње натписе у медијима да је договорен трансфер Филипа Стојковића у Црвену звезду.

„Нико нас из Црвене звезде није контактирао у вези са Филипом. Тако да није тачно да је његов трансфер у Звезду договорен. Уколико се нешто конкретно појави, као и до сада, јавност ће бити информисана на време. Стојковић је без сумње један од наших најбољих играча. Ако се појави понуда која ће задовољити све стране, сигурно да га нећемо кочити у одабиру нове средине за коју верујемо да ће ипак бити у иностранству“, рекао је Матијашевић за сајт клуба.

Са друге стране, „Моцартспорт“ пише да Гроф жели да у јануару појача последњу линију довођењем квалитетног штопера. На листи жеља је искусни Милан Бишевац, члан Лиона, којем у јуну истиче уговор и који је више пута истакао да би желео да се врати на Маракану.

Друга жеља је талентовани Милош Вељковић, члан Тотенхема, који такође игра штопера. Вељковић игра тренутно за млади тим Тотенхема, а интересовање за њега показао је и Партизан.

Кога ће Звезда довести, свакако је питање, али је једно јасно – појачаће се псоледња линија тима, и то позиције штопера и десног бека.

Повезане вести

2 comments

marko окт 6, 2015 at 19:00

pa koliko stopera ce onda da bude u timu 10

Reply
SHARKY окт 9, 2015 at 00:12

… Daj Boze da dodje i Bisevac da se ostvari 5% moje zelje… Voleo bih i Marka Basu,Pejcinovica,Ninkova,Vujadina Savica,Ninkovica,Zigica… Bilo ko od ovih igraca je extra,giga,mega pojacanje za nasu Zvezdu 😀

Reply

Leave a Comment