Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Митровић: Памте се бодови

Тренер и капитен Црвене звезде задовољни су освојеним бодовима након тешке и тврде утакмице у Задру.

Након тешке утакмице из које црвено-бели носе бодове у Београд, тренер Дејан Радоњић није желео да улази у детаљне анализе, већ је изразио задовољство победом, која је и поред бројних проблема екипи Црвене звезде донела сигуран старт од 3-0:

– Након утакмице, коју смо одиграли на турниру у Задру, рекао сам да очекујем тешку утакмицу овде у АБА лиги. Тиме сам рекао и своје мишљење о екипи Задра. То се показало тачним, јер никада није лако доћи у Задар, који пред домаћим навијачима игра изнад својих могућности. Били смо апсолутно свесни тога, с тим да је Задар ове године направио и искорак, који је био евидентан већ на првој утакмици против Цибоне и желим му срећу у наставку такмичења. У околностима где смо већ имали проблема са повредама, а дан пре пута остали смо и без Дангубића, идеја је била да, упркос свему, одиграмо довољно добру утакмицу за победу. То смо и направили, а било каква друга анализа у овом тренутку није битна. Једино је битно да излазимо из једног од најтежих гостовања с бодовима и добрим расположењем. 

Сличног мишљења био је и капитен црвено-белих Лука Митровић:

– Није то била најлепша утакмица ни за гледање ни за играње. Након 40 минута најважније је да смо освојили два бода, а на какав начин смо до тога дошли мање је битно. Одбрана је била на нивоу, а 49 примљених поена то најбоље показује. У оваквом стању у каквом смо тренутно, с обзиром на здравствене проблеме које имамо, ово нам је изузетно битна победа на једном од најтежих гостовања у лиги, не рачунајући Цедевиту и Будућност. Направили смо шта смо желели и задовољни одлазимо из Задра. Већ у четвртак нас очекује следећа утакмица, ритам је немилосрдан, морамо да се одморимо и што боље спремимо за Тајфун.

Утакмица са шампионом Словеније, на програму је у четвртак у 19 часова у хали „Пионир“.

Повезане вести

1 comment

DEX-66 окт 7, 2015 at 15:25

pamti se i tvoje neznanje..i Jovica i ostalih drvoseca..osim ZIRBES

Reply

Leave a Comment