Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Кандидата за сада нема, Терзић: „Можда ћу отићи потпуно из клуба“

ФК Црвена звезда сасвим извесно ће одложити изборе у клубу.

„Рок истиче у поноћ, а кандидатура може и у среду да стигне ако иде поштом. Морамо да сачекамо, али мислим да нико неће. То је доказ колико проблема има Звезда и колико је тешко ухватити се у коштац с њима, али и доказ да нема људи из спорта и привреде који су спремни да се суоче са овим проблемом. Очигледно Звезда не представља нешто вредно за борбу за ту позицију“, изјавио је генерални директор Звездан Терзић за Тањуг.

Терзић тврди да су приче о кршењу статута неистините.

„По овом статуту бирана су три председника, а све је урађено по жељи навијача. Не борим се за фотељу да бих некога желео да убеђујем да треба да останем. Овако не знам шта да кажем повериоцима“, казао је Терзић додајући да га посебно брине то што је очекивао да сви који су фигурирали за председника Црвене звезде, да већ спремају новац за решавање проблема лиценце која следи 15. октобра и износи 3,9 милиона евра. Ми смо новој управи оставили још милион од Макабија, 1,6 милиона евра од Телекома и шест од Гаспрома да реше ту лиценцу есконтовањем. Ја сам рекао да нећу остати и мислио сам да ми је ово последњи радни дан, али очигледно нема довољно храбрих. Донето је преко 200 потписа за Џајића, али он није желео. Ни у сну нисам очекивао да ћу после 6. октобра остати. Ми сада морамо да одлажемо исплате за децембар уз сазнање да тада сигуно нећемо бити у клубу, ово никоме није требало“, објаснио је Терзић.

Терзић истиче да не зна шта будућност доноси.

„Не знам, можда ћу отићи потпуно из клуба, јер сам очекивао да буде кандидата и изненађен сам што се нико није пријавио.“

Повезане вести

1 comment

marko окт 7, 2015 at 12:00

Znaci „visi“ licenca! Dobro…

Reply

Leave a Comment