Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић након Задра: „Анализа у овом тренутку није битна!“

Црвена звезда је савладала Задар у једном веома тешком и готово до самог краја неизвесном дуелу.

Наш тим је играо ослабљен након повреде Дангубића, што је умењило ротацију, али је Звезда показала Задранима ко је шампион ове лиге.

„У околностима где смо већ имали проблема са повредама, а дан пре пута остали смо и без Дангубића, идеја је била да, упркос свему, одиграмо довољно добру утакмицу за победу. То смо и урадили, а било каква друга анализа у овом тренутку није битна. Једино је битно да излазимо из једног од најтежих гостовања с бодовима и добрим расположењем“ констатује шеф струке Дејан Радоњић након утакмице.

Већ сутра следи утакмица против Тајфуна, који је уписао до сада две победе и пораз, и није нимало наиван противник. У уторак су савладали Крку са чак 74:51.

Повезане вести

2 comments

DEX-66 окт 7, 2015 at 15:20

koja bre analiza kad nemamo ni igru ni igrace..smesni smo kao ekipa i drugi za nijansu slabiji pa se provucemo..ovo je jako lose selektirana ekipa…Wiliju dati pola miliona da dodje jel bez njega smo kao crnokosa

Reply
pera окт 7, 2015 at 14:32

Kakav bre Tajfun. Samo nek igra ceo roster rasporedjene minute na sve igrače i oni nemaju šanse pogotovo u Beogradu. Dobra trening utakmica jer nam to treba da se pronadjemo na terenu i rasteretimo mlade igrače da daju kolko treba. Ajmo Zvezda.

Reply

Leave a Comment