Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

ЗВАНИЧНО: Звезда отвара Евролигу у Арени!

Црвена звезда сезону у Евролиги отвара за седам дана, а противник ће бити, по мишљењу многих, а и репутацији и резултатима последњих година, најслабији ривал у групи, француски Стразбур.

Наш тим ће против Француза свакако тражити победе које би помогле да се оде у другу фазу, а помоћ навијача свакако ће бити преко потребна.

Небојша Човић је, говорећи за РТС рекао да ће, захваљујући помоћи челних људи града Београда и Републике Србије, наш клуб утакмицу првог кола најелитнијег европског такмичења играти у Комбанк Арени, истакавши при томе да се очекује подршка 20-ак хиљада гледалаца, који би помогли екипи да оствари добар резултат.

Сада је јасно, места ће бити довољно, екипа након одличног старта у АБА лиги жели наставак победоносног низа и у Европи.

Купите карту, сви у Арену!

Повезане вести

1 comment

sasa окт 8, 2015 at 08:32

sve je to super radujem se sto je u areni da se moze lakse doc do ulaznica i mislim da ce bit pravi spektakl u areni!!
al hitno nam trebaju pojačanja sta se zajebavate dajte igrača na krilo koji moze napuniti kos protivnika ovo trenutno je pretanko ako ovako zelite dočekati euroligu to je katastrofa bojim se da ne puknemo i od strazbura u areni!!! UVIJEK ODAN UVIJEK VJERAN

Reply

Leave a Comment