Moja Crvena Zvezda
Најновије

Трају преговори са Ерцегом, за Костаса и даље постоји шанса?

Председник КК Црвена звезда Небојша Човић истакао је данас да ће се Звезда појачати у наредном периоду са два кошаркаша.

У кошакашким кулоарима може се чути да је један од та два кошаркаша српски репрезентативац Зоран Ерцег, који је претходне сезоне готово сам носио Галатасарај сјајним партијама.

Ерцег није никако јефтин играч, али шансе за долазак постоје. Све би требало да буде јасније у наредна 3-4 дана, обзиром да Ерцег има на столу понуду нашег клуба.

Што се тиче позиције крила, неки извори доносе информације да и даље постоји шанса за долазак Костаса Папниколауа. Он тражи више новца од понуђеног, Звезди не одговара његов услов да може у било ком тренутку да напусти клуб и оде у НБА, али шансе, какве-такве, наводно и даље постоје.

Нема никакве сумње да би Звезда са ова два кошаркаша била главни фаворит у АБА лиги, као и да би у Евролиги можда могао да се направи и корак напред у односу на претходну сезону.

 

Повезане вести

1 comment

kastiljo окт 9, 2015 at 14:07

Super bi bilo dovesti ova 2 igraca,jedino sto mislim da bi trebalo poceti da se razmislja o dovodjenju centra na zimu umesto Sofoa,jer covek jednostavno vise nije za evroligaski nivo takmicenja…Moze da pomogne u ABA i domacoj ligi ali za EL nam treba nesto drugo…Igrac tipa Dubljevica nam treba,kad bismo doveli njega + ovu pomenutu dvojicu mislim da bi fajnal ejt bio dostizan…

Reply

Leave a Comment