Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: „Покушавамо да доведемо играча који ће нас појачати, а не реда ради“

Након убедљиве победе над Тајфуном за медије је своје виђење утакмице изнео шеф струке Дејан Радоњић.

„Добар однос од старта утакмице, иако смо синоћ дошли из Задра. Били смо свесни да ћемо добрим односом и доћи до победе. Због чињенице да имамо доста проблема са повредама, требало је остати довољно добар да из ових утакмица изађемо на што безболнији начин. Упркос свему томе четири победе и морам да будем задовољан. Ритам је јако напоран, креће евролигашки сет мечева, почев од гостовања Цедевити. Без обзира на проблеме, наша жеља је да будемо све бољи“ истакао је Радоњић који је додао да утакмица у Задру није биал реална слика екипе.

„Знамо да је у Задру било лоших ствари, али најбитнија је победа и настављамо даље.“

Што се појачања и повређених тиче…

„Тејић ће тек следеће недеље кренути са кондиционим тренером. Дангубић ће паузирати четири недеље. Покушаћемо да доведемо играча који ће нас појачати, а не да дође реда ради. Мислим да смо добро реаговали са повратком Симоновића јер да то нисмо урадили можда би сада имали два пораза“ закључио је Радоњић.

Никола Ребић је уписао чак 10 асистенција и уз 10 поена имао дабл-дабл.

„У оваквим утакмицама најважнији је приступ. Од почетка смо кренули са добром одрабном из које је уследило много лаких поена. На нама је да што пре заборавимо и окренемо се наредној утакмици са Цедевитом. На мени је да наставим да радим јер имам још пуно простора.“

Повезане вести

2 comments

pera окт 9, 2015 at 14:32

Ima nešto što je sinoć nezavisno od rezultata, veliki dobitak. Mi smo sinoć pokazali da smo konačno rasteretili Gudurića nažalost to nismo uspeli sa Tompsonom ali vidi se da momak može i da je samo pitanje trenutka kad će eksplodirati. Dalje pokazali smo da imamo momaka koji mogu izuzetno maštovito da igraju košarku kad im se to dozvoli i da imamo šutere koji takodje moraju rasterećeno da igraju i daju ovakav rezultat. Definitivno fale nam Danga i Teja ali i to krilo koje se čeka da budemo odlični. Kada igramo maštovito i brzo čini mi se da u ovoj ligi nemamo konkurenta.

Reply
rene artoa окт 8, 2015 at 23:57

Svaka cast momci, samo nastavite ovako!!!

Reply

Leave a Comment