Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Жирондинци би Звездиног штопера

Француски Бордо заинтересован је да поново послује са Црвеном звездом. „Жирондинци“ би према писању „Моцартспорта“ у своје редове желели да доведу Вукашина Јовановића.

Летос је Звезда одбила понуду Нанта од 900.000 евра, и тражила 1.5 милиона. Питање је колико ће сада понудити, али је према писању француских медија њихова жеља да након Вујадина Савића доведу још једног штопера Црвене звезде.

План Бордоа је да у наредних неколико месеци постигне договор са Звездом како би се Јовановић у јануарском прелазном року преселио у њихове редове.

Повезане вести

3 comments

Ujak окт 9, 2015 at 19:28

Obicna budalastina nikakav Bordo nije pitao za Vukasina

Reply
czovac окт 9, 2015 at 18:21

Moze za jedno 2,5 milke, a uz njega mozete da odaberete poklon iz garniture (Gavric, Mbodj, Stojanovic, Rendulic, Andjelkovic, Cvetkovic) !!!

Reply
Pera окт 9, 2015 at 16:55

Mislim da i ovaj kao i predhodni transver ne bi bili dobri. Vule tek treba da igra bar sezonu i njemu tek treba da poraste cena na bar 3 mil Eur. Francuzi bi da ako je moguće kupe jeftino igrača kome će sigurno skočiti cena. Znaju oni da najviše pružaju srpski igrači na halfovima i prave cenu. Kolika je cena Nikole Maksimovića trenutno a otišo je malte ne džabe iz Zvezde.

Reply

Leave a Comment