Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Изборна фама се наставља

Како пишу Новости, председнички избори би могли да се одрже у новембру или децембру, а као главног кандидата издавајају председника КК Црвена звезда, Небојшу Човића.

Новости у даљем тексту напомињу да ће се период у коме би могли да се избори одрже знати после 15.октобра, јер је до тада трка са временом за сaнирање дуга потребног да би Црвена звезда добила лиценцу.

Изборна комисија Црвене звезде је констатовала и потврдила да није стигла ниједна званична кандидатура у предвиђеном року, актуелни председник Светозар Мијаиловић је изјавио да не жели да напусти клуб, али медији и даље потенцирају да ће избора и новог председника бити у блиском периоду.

 

Повезане вести

2 comments

dejo окт 10, 2015 at 19:40

Covicu ti ne mozes da stignes da vodis dva velika kolektiva kao sto KK i FK nasa Crvena Zvezda vec ostani u nasem KK Crvena Zvezda tu si itekako potreban a FK Crvena Zvezda je potrebna kompanija ili kupac koji treba da kupi nasu Crvenu Zvezdu jer je to puno bolje resenje za nas FK Crvena Zvezda zbog svega a jedan od razloga je i ovaj sto cu pokazat http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-rsb/vesti/8379-borba-za-licencu-zvezda-isplacuje-milion-eura.html !!!

Reply
dejo окт 10, 2015 at 19:18

Covicu ti treba da radis samo u KK Crvena Zvezda a da jedna jaka kompnija ili kupac kupe neko od njih nasu Crvenu Zvezdu jer je to jedino i pravo resenje za nasu Crvenu Zvezdu !!!!!!!!

Reply

Leave a Comment