Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеРепрезентацијаФудбал

Лука Јовић одвео омладинце Србије у елитну рунду квалификација за ЕП

Омладинска репрезентација Србије (У19) савладала је Јерменију 4:0 у 2.колу квалификационог турнира у Естонији и пласирала се у елитну рунду квалификације за Европско пренство у Немачкој, наредне године. Нови гол постигао је Лука Јовић, након хет-трика и две асистенције у победи над Естоније 5:0, у првом колу.

Нa стaдиoну „Кaдриoрг“, пo хлaднoм времену, утaкмицу је судиo Бoјaн Пaнџић (Шведскa).  У првoј утaкмици нa турниру Србијa је пoбедилa Eстoнију сa 5:0. Дaнaс кaсније игрaју Чешкa-Eстoнијa.  Две првoплaсирaне екипе из свaке групе стичу прaвo учешћa у елтинoј рунди квaлификaцијa.

Лука је постигао гол за коначних 4:0 и потврдио да се налази у правој голгетерској форми, а асистирао му је десни бек Црвене звезде, Марко Мијаиловић. Пре гола Јовић је имао још једну прилику за гол. За репрезентацију Србије су наступили и Милош Стојановић и Никола Јовановић, док су на клупи били голман Јован Вићић и Филип Станковић.

Последњу утакмицу у Талину омладинска репрезентације Србије игра против Чешке 13.октобра, која ће имати престижни карактер.

СРБИЈA: Никoлић, Мијaилoвић (oд 70. мин Д. Гудељ), М. Стoјaнoвић, Злaткoвић, Шaренaц, Глaвчић (oд 61. мин Лутoвaц), Сенић, Зличић (oд 70. мин Дурoњић), Н. Јoвaнoвић, Шaпoњић, Јoвић. Кaпитен: Немaњa Глaвчић, селектoр: Брaнислaв Никoлић

Повезане вести

Leave a Comment