Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојкаПријатељске утакмице

Звезди друго место на „Шалетовом меморијалу“

Одбојкашице Црвене звезде освојиле су друго место на 14. „Меморијалном турниру Драган Шакота – Шале“. Црвено-беле су у финалу поражене од Јединства из Старе Пазове са 2:3, по сетовима 18:25, 19:25, 25:18, 25:22, 4:15.

Екипа Александра Бошковића лоше је започела меч, што су гошће из Старе Пазове искористиле и повеле, а потом су дуплирале предност. Црвено-беле су смогле снаге да изједначе резултат, али су у петом сету потпуно  изгубиле ритам и на крају изгубиле.

Најефикаснија у редовима Црвене звезде била је Бојана Миленковић са 19 поена. Анастасија Секулић упиала је 16, Катарина Маринковић 13, а Катарина Чанак 11 поена. Код гошћи су се истакле Сара Сакраџија са 19 и Нина Јакић са 18 поена.

Треће место освојио је обреновачки ТЕНТ који је савладао НИС Спартак из Суботице резултатом 3:1, по сетовима 19:25, 26:24, 25:20, 25:19.

Пред почетак финалног меча Ана Аврамовић, генерални директор ОК Црвена звезда уручила је цвеће Ани Бјелици, некадашњој одбојкашици црвено-белих која је освојила бронзану медаљу на Европском првенству за сениорке.

Пехар намењен победнику турнира капитену Јединства Милици Јуришић уручила је Вера Шакота, супруга Драгана Шакоте.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz10102015

Трофеј за друго место Николини Лукић је уручила Ана Аврамовић, генерални директор ОК Црвена звезда. Трофеј за треће место екипи ТЕНТ-а уручио је Синиша Пантовић, тим менаџер женске сениорске екипе ОК Црвена звезда.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz10102015-sakotin-memorijal-2

За најбољу одбојкашицу 14. „Меморијалног турнира Драган Шакота – Шале“ проглашена је Нина Јакић из Јединства. Награду јој је уручила Ана Бјелица, некадашња одбојкашица Црвене звезде и коректор репрезентације Србије.

Повезане вести

Leave a Comment