Moja Crvena Zvezda
Архива

Nedović i Nikolić potpisali ugovore

Nemanja Nedović
Nemanja Nedović

Usmeni dogovor koji su Nemanja Nedović i Uroš Nikolić imali sa Crvenom zvezdom, a koji se odnosi na produžetak saradnje i posle potpisivanja poslovno tehničkog sporuzama sa FMP-om, dobio je i zvaničnu potvrdu. Nedović i Nikolić, koji su bili u obavezi da potpišu pristupnice, stavili su svoj paraf i tako ozvaničili dalju saradnju sa crveno-belima.

Nemanja Nedović je u prve tri prijateljske utakmice pružio veoma dobru igru, dok se Uroš Nikolić još nije priključio pripremama zbog povrede prepona. Njegov povratak se uskoro očekuje.

Svetislav Pešić polako selektira tim za narednu sezonu, pa se u tom cilju zahvalio na uslugama Svetozaru Stamenkoviću i Andreju Džakoviću koji su sa ekipom trenirali na Zaltiboru. Džaković i Stamenković prekomandovani su u Radnički Basket.

Повезане вести

6 comments

Stefi сеп 8, 2011 at 14:02

До 2014. (С тим што Ник ваљда има 2+1)

Reply
Darko сеп 8, 2011 at 13:52

Jel zna neko na koliko su potpisali ugovor?

Reply
Stefi сеп 8, 2011 at 12:09

Trenutno nije bas blizu nas Golub, ali moze da se promeni. Savo Lesic poceo da trenira juce, Nikolic se prikljucuje ekipi u ponedeljak , zajedno sa strancem…

Reply
Stefi сеп 8, 2011 at 12:08

Pesic precrtao Dzakovica, Stamenkovica i Smiljanica…

to be continued…

Reply
kalu сеп 8, 2011 at 12:07

Mogu da se kladim da ce nedovic dobiti poziv selektora i biti clan reprezentacije u londonu.Kod pesica je sve moguce pa on je izbacio keselja i bjelicu koji su sada clanvoi reprezentacije

Reply
Siniša сеп 8, 2011 at 12:52

Polako, daleko smo mi još od Londona. Treba izaći iz ove grupe, a to je jako trnovito.

Reply

Leave a Comment