Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Изјаве Радоњића и Лазића након Цедевите

Након првог пораза у АБА лиги ове сезоне тренер Црвене звезде Дејан Радоњић кратко је прокоментарисао епилог меча у Загребу и остао доследан да не коментарише судијске одлуке, које су у овом мечу битно утицале на крајњи исход:

– Честитке Цедевити на победи. Ми смо дошли у Загреб са жељом да одиграмо што боље с обзиром на повреде играча и сигурно да би било за нас боље да смо комплетни. У првом полувремену смо имали неколико промашених зицера, а у наставку се водила тешка борба и било је периода за њих и за нас. Ушли смо у завршницу где смо одиграли тај задњи напад онако како смо одиграли и на крају је Цедевита узела два бода.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz12065791_1015190451875184_6123094519383116934_n

Бранко Лазић је на овом мечу добио велику минутажу, а истакао је да његов тим делује све боље пред јаке мечеве на међународној сцени:

– Честитке екипи Цедевите на победи. Одиграли смо јако добру утакмицу, али недостајала нам је победа на крају. Догодило нам се пар лоших ситница у завршници и слаба концентрација. Но, најбитније је да екипа диже форму из утакмице у утакмицу.

Наредни меч Црвена звезда игра у четвртак против Стразбура у 1. колу А групе у Евролиги, а након тога следи утакмица против љубљанске Олимпије у недељу, такође у Београду.

Повезане вести

Leave a Comment