Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаМлађе категоријеНајновије

Малишани почиње конкурс ЗВЕЗДАШ!

КК Црвена звезда Телеком и ове године у сарадњи са издавачком кућом „Евро“ жели да посвети пажњу и најмлађим звездашима, и подстакне њихову креативност и машту.

КК Црвена звезда Телеком и ове године у сарадњи са издавачком кућом „Евро“ жели да посвети пажњу и најмлађим звездашима, и подстакне њихову креативност и машту.

Зато је пре почетка сајма књига, наш клуб уз помоћ свог партнера издавача, организовао конкурс „ЗВЕЗДАШ“.

Порука нашим малим навијачима који су већ ушли у црвено-бели свет да пусте својој звездашкој машти на вољу, да пишу, најбољима следе и поклони, док ће сви радови у оквиру конкурса бити изложени на наредној утакмици КК Црвена звезда у Евролиги.

Први конкурс је – кратка прича. Сви мали звездаши треба у свом писаном саставу да напишу зашто воле КК Црвена звезда, коју утакмицу КК Црвена звезда памте, и да на крају састава опишу, ко је по њиховом мишљењу ЗВЕЗДАШ?

Правила: У конкурсу могу учествовати основци са територије Републике Србије. Прича не сме бити дужа од 500 слова. Приче се шаљу у електронској форми, као microsoft Wорд фајл на е-маил адресу инфо@евро-гиунти.цом са назнаком „За конкурс ЗВЕЗДАШ“. Последњи рок за слање је понедељак, 19. октобар у 23:59. Приче ће оцењивати жири који ће чинити представник издавачке куће Евро, представник КК Црвена звезда, познати звездаш и списатељица.

Други конкурс односи се на цртеж (илустрација). Први цртеж Кошаркаши КК Црвена звезда и ја. Сви ЗВЕЗДАШИ би требало да нацртају како виде себе у дружењу са кошаркашима.

Други цртеж је СУПЕРЗВЕЗДАШ. Како изгледа и које моћи има суперхерој са Малог Калемегдана?
Трећи је – Мој најлепши тренутак уз КК Црвена звезда.

Који тренутак твог навијања за КК Црвену звезду сматраш најлепшим? Да ли је то одређени потез, утакмица или други догађај?

Правила: У конкурсу могу учествовати основци са територије Републике Србије. Илустрације могу бити направљене свим познатим цртачким техникама и материјалима – бојицама, фломастерима, воденим бојама, темперама… Пустите машти на вољу! Обавезан формат илустрација је А4 .

Све радове, и писане саставе и цртеже,и потребно је послати их поштом на адресу:

ИКП Евро
Димитрија Туцовића 41
11000 Београд
(Са назнаком „За конкурс ЗВЕЗДАШ“)

Последњи рок за слање је понедељак, 19. октобар у 23:59. Приче ће оцењивати жири који ће чинити представник издавачке куће Евро, представник КК Црвена звезда, познати звездаш и илустратор. Три најбоља рада биће награђена, док ће остали радови који заслужују похвалу бити истакнути на утакмици КК Црвене звезде у Београдској арени.

Повезане вести

1 comment

Nikola Trifunović окт 13, 2015 at 23:02

Samo me zanima koliko godina sme da ima najstariji učesnik!! 😀

Reply

Leave a Comment