Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошарка

Одиграна хуманитарна утакмица у част трагично настрадалог Марка Ивковића Јагоде

Млађи кадети КК Црвена звезда Телеком одиграли су у Новом Саду хуманитарну утакмицу у част трагично настрадалог навијача црвено-белих Марка Ивковића Јагоде.

КК Црвена звезда Телеком не заборавља свог трагично настрадалог навијача Марка Ивковића. Истовремено, као и увек радо се одазива на хуманитарне утакмице. Једна таква одиграна је у понедељак увече у малој дворани новосадског „СПЕНС-а“.

На дан када би наш Марко Ивковић славио 26. родјендан, црвено-бели су одиграли утакмицу против екипе Факултета Техничких Наука из Новог Сада.

Овај Факултет похађао је и Марко Ивковић. Утакмица је организована од стране спортске организације „Техничар“, која послује под окриљем ФТН Нови Сад.

Истовремено, осим као подсећање на Марка Ивковића, ова утакмица имала је и хуманитарни карактер, јер су се прикупљала новчана средства за студента овог Факултета Душана Травицу, који је тешко повређен у саобраћајној несрећи.

У сјајној атмосфери, пред више стотина звездиних навијача, али и добрих људи коју су желели да помогну Душану, и одају још једном пошту нашем трагично настрадалом навијачу у Истанбулу, резултат свакако није био у првом плану.Оно што је најважније, је да сећање на Марка не бледи, а да су прикупљена и новчана средства за наставак лечења Душана Травице.

Представник КК Црвена звезда Телеком, Александар Змијањац, имао је само речи хвале за организацију, и био је одушевљен одзвом навијача на ову манифестацију:

„Увек ћемо се радо одазвати оваквим и сличним акцијама, поготово када је потребна помоћ,оваквог типа, и то брзо. Такође, не заборављамо нашег Марка Ивковића, и јако ми је драго да су његови другари са факултета, иницирали овакву акцију, за коју се надам да ће постати традиционална“.

Повезане вести

Leave a Comment