Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Звезда преговара са Тотенхемом, за Јовановића тражи два милиона

Црвена звезда би лако у јануару могла да остане без Вукашина Јовановића, обзиром на интересовање француских клубова. Из тог разлога, спремају се и замене за младог репрезентативца.

Како смо раније писали, један од играча на листи од жеља је Милан Бишевац, а други Милош Вељковић, који је члан Тотенхема. Како „Спорт“ пише контакти са „певцима“ су успостављени, и следи завршна рунда преговора о доласку младог штопера на Маракану.

Што се Јовановића тиче, Звезда тражи два милиона евра за своје дете, Бордо наводно нуди 1.5, те остаје да се види да ли ће до договора доћи.

Оно што је извесно, Звезда ће уплатити Мордовији ускоро 200.000 евра како би Мичел Доналд могаода стави параф на двопипогодишњи уговор са нашим клубом.

Повезане вести

2 comments

Deda окт 28, 2015 at 15:05

Ne razumem! Prodaje se Jovanovic da bi se doveo Bisevac ili Veljkovic. Ne vidim logiku.

Reply
pera окт 14, 2015 at 19:41

Zašto ovakve priče prvo se pominjao Stojković sada Veljković. Košarkaši to rade drugačije i zato i imaju više uspeha. Dovedite igrača pa onda pričajte bajke gospodo. Ovako ispadamo smešni jer dajemo signal onim nesposobnim grobarima da preko menadžera pokušaju da nam ili pokvare posao ili otmu igrača.

Reply

Leave a Comment