Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Омладинци у Крагујевцу, кадети победу траже против Хајдука, млађи кадети и пионири против Рада

Репрезентативне обавезе су до новембра завршенe, враћамо се клупским обавезама. После неуспешног протеклог викенда, омладинска школа Црвене звезде жели нове победе у утакмицама пред нама.

Омладинци (1997/98)

Црвено-бели предводници имају чак три утакмице мање. Две недеље су без фудбала, од победе у „Вечитом дербију“. Своју шансу да покажу да су спремни за нове победе имаће у Крагујевцу. Црвена звезда се налази на деоби 4.места (18 бодова), уз седам бодова и две утакмице мање од лидера Војводине, плус заостали међусобни дуел у Новом Саду. Црвено-бели су једина непоражена екипа у лиги, са најбољом одбраном.

12.коло, Омладинска лига Србије

Раднички – Црвена звезда, недеља 18.октобар, 11 часова

Стадион: „Чика Дача“, Крагујевац

Кадети (1999)

Изабраници Огњена Коромана се налазе у лошој серији. Прилику да се врате на победнички колосек имаће у Новом Саду, против ОФК Хајдука. Да неће бити лако, говори податак да се тим из Новог Сада налази на трећој позицији, 3 бода и две утакмице више од Црвене звезде, и да је добру форму потврдио у прошлом колу, када су декласирали Јагодину (6:0).

12.коло, Кадетска лига Србије

ОФК Хајдук – Црвена звезда, субота 17.октобар, 11 часова

Стадион: „ФК Борац“, Нови Сад

Млађи кадети (2000)

Дефинитивно генерација на коју треба обратити пажњу. Селекција млађих кадета коју предводи Никола Пуача ове сезоне суверено доминира београдским теренима и припрема се за терене широм Србије наредне године.

У среду су забележили и осму победу у дуелу против најближем пратиоца, Чукаричког – 3:2. Голови екипе са Бановог брда су први примљени за Црвену звезду, уз импресиван учинак: 8 утакмица, 8 победа, гол разлика 49:2! За викенд, гостовање Раду и прилика за наставак победничке серије.

9.коло, Лига млађих кадета Београда, група А

Рад – Црвена звезда, недеља 18.октобар 9 часова

Стадион: „Рад“, Београд

Пионири (2001)

Пионири Црвене звезде гостују Вождовцу. У прошлом колу су поражени од лидера Чукаричког, минималним резултатом. Звездини пионири се налазе на 5.месту са 4победе и два минимална пораза, уз гол разлику 20:2. Исти учинак има и ОФК Београд, али успешнију гол разлику.

7.коло, Прва лига Београда

Вождовац – Црвена звезда, недеља 18.октобар 9 часова

Стадион: „ФК Вождовац“, Београд

Млађи пионири (2002)

У исто време када први тим Црвене звезде буде играо на Бањици против Рада, генерације млађих пионира ће одмерити снаге на помоћном терену Црвене звезде. У прошлом колу су поражени од Чукаричког (2:0), самкојим деле другу позицију, уз меч више, али и успешнију гол разлику, 28:2.

7.коло, Лига млађих пионира Београда, група А

Црвена звезда – Рад, субота 17.октобар 13 часова

Помоћни стадион ФК Црвена звезда, Београд

Петлићи (2004) и генерације претпетлића (2004, 2005, 2006) ће играти пријатељске утакмице.

Женски фудбал

Женски фудбалски клуб Црвена звезда жели наставак добрих резултата против новосадске Војводине. Победа девојака као увод у победу првог тима, у среду.

ЖФК Црвена звезда – ЖФК Војводина, недеља 18.октобар, 14 часова

Помоћни стадион ФК Црвена звезда, Београд

Повезане вести

Leave a Comment