Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Јовић: Сад нас очекује оно право

Имала је Звезда много расположених појединаца против Стразбура, а један од најбољих на терену био је Стефан Јовић, који је постигао 12 поена уз пет асистенција, по два скока и украдене лопте, па је са индексом 18 био други најкориснији на утакмици, одмах иза Маика Цирбеса:

– Првенствено ме радује да смо имали овакву подршку 15.000 људи са трибина – дефинитивно наш шести играч вечерас. Вероватно нико није ни помишљао да овако убедљив тријумф може да се деси. Знали смо да су гости били доста ослабљени у овом мечу. На нама је било да извршимо притисак на бековску линију, што смо и урадили уз доста украдених лопти и лаганих поена у предњој линији, што изузетно радује. Убедљива победа је за самопоуздање јако битна – рекао је Јовић, а затим наставио:

– Сад нас очекује оно право, сад долазе праве екипе. Ту ћемо да видимо где смо и шта смо. Треба да останемо чврсто на земљи и да пробамо да се фокусирамо на Олимпију која је изузетно добра екипа и наравно морамо да добијемо то после овог пораза од Цедевите.

Јовић је до ове године био репрезентативац Србије, али су га повреде одвојиле од националног тима, због чега је пропустио и финиш претходне сезоне, али сада је све то иза њега о чему сведоче и одличне игре још од припремног периода:

– Прошле сезоне сам од јануара имао доста проблема са леђима. На моменте је то било супер, недељу дана, две, буде ок, па опет имам проблем, сад је хвала богу све ок, немам никаквих проблема, здрав сам и одмах се боље осећам.

Повезане вести

Leave a Comment