Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Лазић: Ужелели смо се Евролиге

Бранко Лазић је одиграо 249. утакмицу за црвено-беле по чему је у овом тиму кошаркаш са далеко највише мечева. Био је одличан у одбрани и пружио велики допринос екипи у том сегменту:

– Јако битна победа за нас после пораза у Загребу. Најбитније је да екипа из утакмице у утакмицу расте, што је показала на вечерашњем мечу када нам напад у једном делу није ишао како треба, али смо то држали у одбрани и успели смо да одржимо ту неку равнотежу у резултату и како је време одмицало да градимо игру и резултат.

Звездина десетка је посебно истакла велику подршку са трибина нашем најпопуларнијем клубу на евролигашкој премијери против Стразбура:

– Захвалио бих се навијачима на подршци. Дали су нам ветар у леђа који нам је био потребан и као што сам већ много пута рекао најбитније је да екипа расте и како време буде одмицало она ће показивати своју праву снагу.

На питање да ли се ужелео утакмица у Евролиги, Лазић је одговорио потврдно:

– Јесам, сви смо се ужелели, пре свега ми који смо ту мало дуже, а сигурно да су и нови играчи, млађи и странци тек сада осетили праву чар и драж победе која те носи током читавог меча.

Повезане вести

Leave a Comment