Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Звезда најгледанија првог дана Евролиге

Плашили су се неки пре утакмице да ће Арена зврјати полупразна, да навиачи нису заинтересовани због неатрактивности противника, али су синоћ по ко зна који пут показали зашто су најбољи и зашто су тако важни за наш клуб. Због свега тога, КК Црвена звезда се званично захвалио својим навијачима обавештењем на званичном сајту.

„Кошаркашки Клуб Црвена звезда Телеком захваљује се свима који су током утакмице нашег клуба са Стразбуром, по ко зна који пут, показали, да Србија, Београд и Црвена звезда Телеком као клуб могу да организују кошаркашки спектакл без најмањег инцидента.

Меч Црвена звезда Телеком – Стразбур, посматрало је 14338 гледалаца, што је далеко највећа посета првог дана нове сезоне Евролиге, на 6 утакмица.

Током меча у „Комбанк Арени“ на паркет није бачен ни један новчић, папир или било шта, што је могло да баци сенку на још једну велику европску утакмицу, коју наш клуб игра у Евролиги, трећу сезону заредом.

КК Црвена звезда Телеком још једном захваљује се и нашим учесницима „Специјалне Олимпијаде“ који увеличали и улепшали ову утакмицу. Они су током полувремена демонстрирали уз асистенцију тренера КК Црвена звезда Телеком, један од модела тренинга који је реализован у склопу пројекта „Леарнинг то плаy“ који је од стране клубова ЕЛ и ЕК изабран као најбољи пројекат друштвене одговорности у сезони 2014-2015.

Видимо се у недељу у хали „Пионир“ на дербију 6.кола АБА лиге јтд са Унион Олимпијом.“
КК Црвена звезда Телеком

Повезане вести

Leave a Comment