Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноДомаћи шампионатНајновијеСаопштењаФудбал

СВИ НА МАРАКАНУ: Дерби против Воше, па концерт за наше Косово!

Црвена звезда дочекаће Војводину у отказаној утакмици домаћег шампионата, а након тог меча биће одржан концерт за Косово и Метохију, на нашем највећем стадиону, након пет година.

На форуму навијача, објављени су и детаљи. Саопштење преносимо у целости:

„Прошло је пет година од последњег хуманитарног концерта на Маракани. Многи су разлози томе, много се тога у међувремену догодило. Дошло је време да се пропуштено надокнади. Дошло је време да у тешкој ситуацији за Црвену Звезду и за Србију, направимо концерт који ће се препричавати годинама и о којем ће се писати као о концерту после којег је све почело.

21.10. ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ВОЈВОДИНА 17ч. и 30м.

Много је разлога за долазак на утакмицу са Војводином и останак на концерту после ње. Фудбалски и навијачки дерби, музика коју сви волимо и помоћ најугроженијим Србима у енклавама на Косову и Метохији. И најважније: порука Србима који су остали да нису сами!

ДЕВЕДЕСЕТЕ – 357 – ИВАНА ЖИГОН И КОСОВСКИ БОЖУРИ – ГОРДАНА ЛАЗАРЕВИЋ

Овај концерт разликоваће се од претходних по много чему, али оно што свима прво упада у очи јесте нови музички правац уведен у репертоар. Денс музика деведесетих и оригинални извођачи музике тог периода, нека остану за сада изненађење за све.
О осталим учесницима и њиховим музичким величинама, излишно је трошити речи. Водитељи програма биће наша браћа ТХЦ Ла Фамилија. Концерт ће бити весео, али и емотиван, тако да 21. октобра на Маракани можете очекивати вече које ћете заиста памтити.

ЦЕНА КАРТЕ ЗА СЕВЕР: 400 ДИНАРА

Улазнице за северну трибину пред којом ће бити организован концерт коштаће 400 динара. Ценећи сложену ситуацију у клубу, навијачка група Делије Север инсистирала је да 200 динара колико би коштала карта за Север на овој утакмици, остане клубу као приход. Осталих 200 динара, намењено је најугроженијим породицама на Косову и Метохији. Важно је напоменути, да пропуснице за северну трибину неће важити тај дан.

Према томе Делије, нема више шта да се чека. До концерта је остало мање од месец дана, убацили смо у пету брзину, боримо се и за клуб и за Србију! Овим концертом морају да се надокнаде сви претходни пропуштени и да се поставе темељи за будућност Фондације Делије! Да се памти!

ЗВЕЗДА СРБИЈА КОСОВО МЕТОХИЈА!“

СВИ НА МАРАКАНУ!

Повезане вести

1 comment

Dijabola окт 17, 2015 at 12:38

Direktori!!!

Reply

Leave a Comment