Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић: „Грујић вуче ову екипу!“

Након убедљиве победе у веома прљавој утакмици са Радом, шеф стручног штаба Црвене звезде Миодраг Божовић прокоментарисао је овај сусрет.

„Било је тешко, терен је био добро припремљен, али доста мекан, па је тако било и доста фаулова. Није то био лак меч, јер се Рад добро бранио. Имали смо доста шаниси у првом полувремену, али их нисмо искористили. Да Грујић није постигао онај погодак било би изузетно тешко. После тога је било далеко лакше. Били смо ноншалантни, али вазна су три бода“, изјавио је Божовић након утакмице и пркоментарисао повреду Јовановића.

„У питању је ударац, не би требало да буде ниста страшно. Са друге стране, са Луковићем нисмо хтели да ризикујемо“.

Гроф је похвалио игру Грујића.

„Груја израста у озбиљног фудбалера. Он вуче ову екипу. Не треба га много хвалите. То радите са орлићима и осталом живином. Чините им медвеђу услугу. Груја је стабилан момак и расте. На добром је путу.“

Повезане вести

7 comments

kastiljo окт 17, 2015 at 18:14

Kakva je tuga sto ce mali gruja da ode ako ne na zimu onda na leto 99%…Igraca ovakvog kalibra zvezda nije imala od vidica i stvarno bi bilo smesno prodati nekome ovog klinca za ispod 10 miliona i pritom ne uzeti barem 20% sledeceg transfera,jer ce ovaj mali za 2-3 godine vredeti barem 40 milki na trzistu…Zvezda mora biti pametna i ostaviti ga barem jos godinu-godinu i po dana i videti kako sto vise od njegove prodaje da izvuce..Ovaj mali je zlatna koka,kakav jovic,ristic i ostali (uz svo postovanje),ovaj klinac je vec sada skoro pa na nivou matica a za 2 godine ce biti najbolji centralni vezni evrope. Ogromna karijera je pred njim samo ako ne izgubi glavu kao mali zivkovic iz malog kluba koji ce imati karijeru poput lazara markovica,obojica dakle prenaduvani igraci.Zapamtite grujic je igrac koji ce igrati u timovima kao sto su barsa,real,celzi,mancester,bajern.

Reply
Vickasti окт 17, 2015 at 20:06

Da pratiš vesti iz svog kluba pročitao bi njegov intervju gde je dečko rekao da želi da ostane bar još 2,5 godine u Zvezdi i da ostavi trag u njoj. Rekao je da želi da Zvezda na njemu dobro zaradi kad bude otišao. Zvezdi su ovog leta za njega nudili novac sve je od njega zavisilo on je odbio i ostao da sedi na klupi dok nije dobio šansu koju znamo kako je iskoristio. Dečko je potpuno na zemlji i razmišlja zrelo za svoje godine.

Reply
kastiljo окт 17, 2015 at 23:09

Pratim ja vrlo dobro te znam sta je rekao,ali cu te isto tako podsetiti sta je Rajkovic rekao 2-3 dana pre odlaska u Makabi – Idem iz Zvezde kad podignem pehar sledece godine. Jednostavno,situacija u klubu je takva da cim dodje zadovoljavajuca ponuda ista bude i prihvacena,pa se cesto desava da se igraci ni ne pitaju mnogo… Mislis da ne bi prihvatili 3 miliona sutra da im neko ponudi? Sumnjam.. Velika greska bi bila naravno takvog igraca,najboljeg u ligi,prodati za tu smejuriju. Da igra u dinamu prodali bi ga Barsi za 20 miliona vec sledece godine.

Reply
josif окт 18, 2015 at 10:14

Za 3 bi ga prodali svakako!Situacija je takva kakva je i od toga se nemoze pobeci.Mozemo se nadati da nece otici pre decembra 2016 i da je najbolji scenario za Zvezdu da se osvoji titula,igra se grupna faza bar LE i onda posle zavrsetka polusezone ili eventualno jun 2017 da mali ode za jedno 6-7 miliona sto bi za Zvezdu bio vrh transfer.Ali kozna dali ce sobzirom na sve docekati bar toliko.Pozz.MKd

Reply
kastiljo окт 18, 2015 at 16:15

Taj scenario gde on ide 2017 je,budimo realni,nazalost nemoguc…Da je srece pa da ekipa Rajkovic,Jovanovic,Grujic,Ristic,Jovic bude nosilac naredne 2-3-4 godine + da im se prikljuce novi omladinci poput Stojanovica,Mijailovica,Zivkovica,Tufegdzica itd to bi vec bila vrlo ozbiljna prica jer bi Zvezda na ovih 9 fudbalera zaradila 35-40 miliona sigurno,kad bi se naravno svi klinci istrpeli i kad bi im se dala prava sansa a ne da im mesto zauzima neki Matos uz svo postovanje prema tom igracu ili Gavric,Orlandic,Stojanovic Caki i ostali poluigraci…Nazalost u protekloj deceniji nismo imali uprave koje pravilno razmisljaju i koje gledaju dugorocno,vec su pucali pod pritiscima i dovodili poluigrace cije bi plate mogle da pokriju plate 5-6 nasih omladinaca sto bi se na kraju visestruko isplatilo. Moraju klinci ciniti barem 70% od 18 igraca koji su u protokolu,dakle 12-13 igraca moraju biti iz nase skole dok bi sa 5-6 iskusnih kako stranaca tako i domacih igraca bio pravi kompletan i jedini ispravan sistem.

Decky окт 17, 2015 at 16:03

ko nije mogao dagleda evde ima golove
https://www.youtube.com/watch?v=85WGaWDwmkI

Reply
Ime nije bitno окт 17, 2015 at 15:41

I ostalom zivinom hahahahaha
Ne zovu ga dzabe Grof 😀

Reply

Leave a Comment