Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Шампионке декласирале Војводину

Ватерполисткиње Црвене звезде забележиле су и четврту убедљиву победу у Лига Купу Србије. Црвено-беле су савладале Војводину на Ташмајдану резултатом 23:1 (7:1, 6:0, 6:0, 4:0).

Бранилац дупле круне кренуо је силовито као и на скоро свим претходним мечевима ове сезоне. Новосађанке су свој једини погодак постигле у првој четвртини која је припала Звезди резултатом 7:1. Касније више нису могле да затресу мрежу до самог краја, па је екипа Милоша Брадића на полувремену имала убедљиво вођство од 13:1.

Остало је да се у наставку утакмица рутински приведе крају, што је и урађено на супериоран начин. У трећем периоду игре у мрежи гошћи одсело је још шест лопти за 19:1, да би у последњој четвртини Звезда постигла још четири поготка и заокружила још једну добру партију очекиваним, али и врло убедљивим тријумфом.

Најефикасније на утакмици са по пет голова биле су Ивана Ћоровић, Јована Пантовић и Драгана Ивковић. Пратиле су их Тијана Јаковљевић са четири, Лара Лука са три и Теодора Рудић са једним поготком. Стрелац јединог гола за Војводину била је Јелена Вуковић, тренутно први стрелац такмичења са укупно 22 поготка.

Црвена звезда – Војводина 23:1 (7:1, 6:0, 6:0, 4:0)

 Базен: Ташмајдан. Гледалаца: 100. Искључења: Црвена звезда 4, Војводина 3. Петерци: Црвена звезда 1 (1).

Црвена звезда: Александровић, Миловановић, Пантовић 5, Ћоровић 5, Дујовић, Лука 3, Рудић 1, Дамњановић, Ивковић 5, Јаковљевић 4, Вујовић. Тренер: Милош Брадић.

Војводина: Травар, Марковић, М. Мандић, Е. Мандић, Ердељан, Шошић, Телечки, Н. Мандић, Дудаковић, Ћирић, Вуковић 1. Тренер: Слађана Дрезгић.

Црвено-беле држе прву позицију са максималним учинком од четири победе, а у следећем колу гостују екипи Новог Београда 011, која такође има максималан учинак, али три бода мање због утакмице мање.

Повезане вести

Leave a Comment