Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

„Дејли Мејл“: Манчестер жели Грујића за три милиона фунти, Челзи конкурент!

Како пише познати британски лист Дејли Мејл, Манчестер Јунајтед би могао да уђе у трку за куповину Марка Грујића, везисту Црвене звезде, са лондонским Челзијем.

Новинар Сајмон Џонс, у оквиру најаве утакмице Лиге Шампиона, између Манчестера и ЦСКА, који се игра у Москви, велику пажњу посвећује нашем везисти.

Он у свом тексту наводи да је Јунајтед послао своје скауте, задужено за ово подручје, да у суботу гледају игру Марка Грујића, на утакмици против Рада. Такође, наводи се да је високи везиста постигао спектакуларан гол за вођство Звезде, са преко 30 метара. Наводно, цена испод које наш клуб неће ићи је три милиона фунти. Џонс истиче да Грујића често пореде са његовим земљаком, Немањом Матићем, те да Манчестер већ сада спрема замену за Мајкла Керика и Бастијана Швајнштајгера, који улазе у позне фудбалске године.

IVA_7422

Ипак, у тексту стоји и да ће Манчестер конкуренцију имати у Челзију, који наводно има јаке везе са Црвеном звездом, и већ неко време прати партије и напредак Грујића, уз напомену да је Марко наступао на Мундијалиту на Новом Зеланду и окитио се титулом првака света на том такмичењу.

На самом крају овог дела чланка, пред почетак Џонсове најаве утакмице Лиге Шампиона, аутор наводи да Звезда у актуелном саставу има велики број младих и перспективних фудбалера.

 

Повезане вести

2 comments

Delija окт 20, 2015 at 19:48

Samo bi glup covek prodao ovakvog igraca za 3 miliona funti. Ako se zvezda kvalifikuje u Ligi sampiona njegova cena bice vise od 10 miliona sigurno, tako bi Crvena zvezda izgubila milione!!!

Reply
Hugo окт 20, 2015 at 19:37

Već osećam miris novca 😀

Reply

Leave a Comment