Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Милер и званично нови кошаркаш Црвене звезде!

Амерички крилни играч Квинси Милер ново је појачање КК Црвена звезда Телеком.
Бивши играч Бруклин Нетса и Денвер Нагетса потписао је уговор са клубом до краја сезоне.

Квинси Милер, роден је 1992.године, висок је 206 цм, стиже као појачање на позицији крила и крилног центра, студирао је на колеџу „Бејлор“, а као 38.пика 2012.године изабрала га је екипа Денвера.

Осим у „Нагетсима“ играо је у НБА лиги и за Сакраменто Кингсе,Детроит Пистонсе и Бруклин Нетсе, као и за тимове развојне „Д Лиге“ Рено и „Гранд Рапидс“.

Током НБА каријере, одиграо је 69 утакмица уз просек од 5 поена, 3 скока и 5 асистенција по мецу.

Квинси у Београд и КК Црвена звезда Телеком стиже до краја недеље, када га очекују и лекарски прегледи,и представљаће велико појачање на позицијама на којима је екипа Дејана Радоњица десеткована повредама.

Повезане вести

3 comments

Miljko окт 20, 2015 at 23:43

Po meni, Miler je tip igraca koji nam je neophodan jos od starta sezone.Kao zamena za Kalinu. Zamena za Jaku je Gudura i to je OK. Ono sto je nama neophodno je rasterecenje Cirbesa!!! Sofo je apsolutno beskoristan,na zalost i to se potvrdjuje iz utakmice u utakmicu.Radonja nema bas nesto poverenja u Nastica i Mitrovom povredom smo dovedeni u situaciju da nam kao hleb,voda i vazduh pod hitno treba zestina pod obrucima. Ja se iskreno nadam da cemo vec sutra,prekosutra citati o jos jednom pojacanju. O igracu koji ce dominirati u reketu. Samo tako cemo rasteretiti Cirbesa. Sezona je duga i covek jednostavno nece moci da sam nosi nasu igru pod obrucima. Ponavljam, Miler je odlican igrac ali nije ni klasnicna cetvorka a kamo li zamena za Mitra i Cirbesa pod samim obrucima. Sportski pozdrav!

Reply
pera окт 21, 2015 at 08:22

Kolko se ja razumem u košarku Miler je četvorka i kako to da ne može da bude ni zamena za Mitra. Tejić se vraća u tim bilo to nekima milo ili ne i to je to. Sofo je doveden da ugra pozicioni napad i on to trenutno ne radi kako valja ali zar sumnjaš da će on to raditi kada bude trebalo. Pa radi se o igraču koji ceo život to igra. Njegov problem je što ga igrači još ne kapiraju i to će polako doći na svoje. Sumnjam da za te pare možemo ubosti bolje a i imamo obaveze po ugovoru sa igračem. Nastić mora da malo radi na svojim fizikalijama i da mu neko izbaci iz glave podizanje ruke protivniku kao Raško Katić i da stoji pored centra kao spomenik kad ovaj skače na koš nego da brate skoči sa toliko visine on mora da kupi lopte i da se ne odbija od protivnika. Teretana i da to Radonja dotera kako treba ništa bolji nije bio Cirbes kad je došao kod nas. Cirbes i Miler će kidati u reketu. Ako smo čekali dočekali smo i mislim da će se isplatiti.

Reply
vladica окт 21, 2015 at 12:46

mislim da je miler ipak trojka koja moze po potrebi da se spusti na 4, ali je ipak 3…igrao sam kosarku dugo tako da znam da nije presudna visina vec tehnika, koordinacija pokreta, brzina…mozes da vidis da on upravo sve to ima i zato je cista trojka, a njegova visina je samo plus…uostalom, u evropi se igra sporija kosarka, i u toj situaciji dole u reketu sa svojih 95 kg nema sta previse da trazi kad krenu 4 da zidaju…sve u svemu ovo nije dobra zamena za kalinu, vec odlicna, ma kolko gotivili kalinu ovo sto smo sad doveli po ovom vidjenom je paklen igrac! pozdrav 🙂

Reply

Leave a Comment