Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић: „Утакмица са Борцем најлепша ове сезоне!“

Тренер Црвене звезде, Миодраг Божовић, изразио је задовољство новом, 12. узастопном победом свог тима, али и додао да Црвена звезда може још боље.

– Мислим да је данашња утакмица против Борца једна од најлепших, ако не и најлепша одиграна на нашем стадиону у досадашњем делу првенства. Виђено је шест голова и много шанси на обе стране. Борац се није бранио, дошли су да се надигравају и показали су да нису случајно на другом месту. Свом колеги и Борцу желим све најбоље у наставку првенства – истакао је шефструке црвено-белих.

У полувремену, искусни стручњак из игре је извео на изненађење многих, Срђана Плавшића.

– Одлучио сам се да направим измену јер је Плавшић физички много слабији од везиста Борца и није могао да направи оно што ради готово на свим мечевима. Одиграо је солидно, али једноставно Мићић и Јованчић су физички много доминантнији у односу на њега. Одлучио сам да Грујића померим иза нападача, одакле би могао да као ближи голу, постигне погодак, што се и десило – мала је тајна великог тренера црвено-белих.

Божовић се осврнуо и на голгетерски пост Виеире, као и на нешто слабија издања Марка Петковића.

– Нападачи су људи који као и сви други имају успоне и падове. Хуго игра добро, труди се и бори за екипу и мислим да је само питање времена када ће поново почети да тресе мреже, јер је одличан играч. Исто важи и за Марка Петковића који се вратио после тешке повреде укрштених лигамената. Није одрадио припреме са екипом јер је био на европском првенству за младе и сигурно ће и он временом доћи на свој ниво и приказати своје право лице.

После дуго времена навијачи на западној трибини скандирали су име Звездиног фудбалера, у конкретном случају Марка Грујића.

– И ја сам се запитао, ко их пробуди – у свом стилу је одговорио Гроф и наставио:

– Драго ми је што је тако, јер је Грујић одличан играч. Има још много да ради да би постао оно што сви очекујемо од њега. Драго ми је да је публика препознала његове квалитете и дала му подршку – констатовао је Миодраг Божовић.

Повезане вести

1 comment

teks viler окт 25, 2015 at 11:21

Samo napred,Grofe!

Reply

Leave a Comment