Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Нове победе Звездиних нада, млађи кадети најбољи у Београду

Три генерације Омладинске школе Црвене звезде наступале су овог викенда у својим узрастима и освојиле максималан број бодова.

Омладинци су овог викенда паузирали, али у среду играју први од четири заостала дуелa, против Борца у Чачку.

Кадети (1999)

Кадети нису играли првенствену утакмицу, али су одмерили снаге против вршњака из Бродарца у пријатељској утакмици. Бродарац је био успешнији и славио минималним резултатом.

Пријатељска утакмица

Црвена звезда – Бродарац 0:1

Млађи кадети (2000)

Настављају серију победа Звездини млађи кадети. 10.кола, 10 победа, гол разлика 55:3, уз утакмицу мање. Убедљиво најбоља генерација у Београду. Сјајна увертира за улазак у кадетску лигу Србије.

11.коло, Лига млађих кадета Београда, група А

Црвена звезда – Студентски Град 3:0 (Торбица 2, Аћимовић)

Пионири (2001)

Звездини пионири су савладали Рад и престигли га на табели. Црвено-бели су са 15 бодова из 7 утакмица на 4.месту табеле, уз утакмицу мање, и гол разлику 22:2. Победа над Радом била је четврта за Црвену звезду у размаку од недељу дана.

8.коло, Прва лига Београда

Црвена звезда – Рад 2:0 (Купусовић, Великић)

Млађи пионири (2002)

И најмлађа такмичарска генерација Црвене звезде је забележила победу. После преорета у градксом дербију савладан је ОФК Београд на помоћном терену Црвене звезде, 2:1. Црвено-беле наде су на другој позицији иза „Вечитог ривала“ са 18 бодова из 7 утакмица и гол разликом 30:2, уз утакмицу мање.

8.коло, Лига млађих пионира Београда

Црвена звезда – ОФК Београд 2:1 (Јовановић, Њамцуловић

Петлићи (2003)

Петлићи Црвене звезде савладали су Црвену звезд из Ужица, која је била гост и одиграла серије утакмица са најмлађим генерацијама. Петлићи Црвене звезде славили су 5:1!

Наредног викенда наши најмлађи чланови биће гости у Сремској Митровици, ФК Сирмијуму.

 

Повезане вести

Leave a Comment