Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Омладинци у Чачку, млађи кадети на „Супера Купу“

Нема одмора ни за млађе категорије Црвене звезде. Први тим Црвене звезде ће у Бачкој Паланци играти против Бачке у осмини финала Купа Србије, а у омладинској школи су друге обавезе.

Омладинци (1997/98)

Први од четири заостала меча црвено-бели играју у Чачку. Победом би предводници омладинске школе били близу врха табеле, а досадашњи лидер Војводина је поражена од ОФК Београда за викенд, тако да би црвено-бели имали прилику и да заузму чело табеле, уколико победе у заосталим утакмицама. Већ у недељу следи нови меч.

10.коло заостали меч, Омладинска лига Србије

Борац – Црвена звезда, 11:00

Стадион: „ФК Ремонт“, Чачак

Млађи кадети (2000)

Црвено-бели млађи кадети учествују на међународном турниру „Супера Куп“, који се одржава на стадиону „ФК БАСК“ од 28.октобра- 31.октобра. Супера Куп је интернационално такмичење које обухвата селекције од 12 до 18 година, а овог пута, такмичиће се само селекције од 16 година (кадети), шест екипа које ће бити подељене у 2 групе.

Осим Црвене звезде и домаћина БАСК-а, учествују Партизан, Чукарички, Синђелић и шведска Асириска. Било је најављено да ће учествовати и кадети аустријског Штурма, али до тога није дошло.

Црвена звезда се налази у другој групи са екипама Асириске и БАСК-а. Уколико наши момци пренесу досадашњу форму, иако су најмлађа екипа, освајање турнира је реалан циљ. Све утакмице се играју на стадиону „ФК БАСК“.

Распоред Црвене звезде

28.октобар, 12 часова

Црвена звезда – Асириска

30.октобар, 10 часова

БАСК – Црвена звезда

Комплетан распоред турнира

superafk

Повезане вести

Leave a Comment