Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаФудбал

Грујић и Срнић изазвали огромно интересовање у Шопу

У четвртак, 29. октобра, у одржано је још једно дружење фудбалера Црвене звезде и навијача.

Наиме, у Ред Стар шопу на западној трибини стадиона „Рајко Митић“, навијачи Црвене звезде имали су прилику да се друже са Марком Грујићем и Славољубом Срнићем. Преко 200 Звездаша окупило се на стадиону где су имали прилику да од фудбалера добију потписану тимску фотографију, која је уједно и ваучер за добијање улазница за предстојећу утакмицу 16. кола Суперлиге у којој се у суботу од 17 часова састају Црвена звезда и ОФК Београд.

Срнић и Грујић су били одушевљени одзивом навијача, а Грујић је своје утиске поделио и са окупљеним новинарима.

– Мислим да је овакво интересовање показатељ да смо ове сезоне направили нешто што су навијачи препознали. Играмо леп фудбал, и посебно ми је драго што је дошло доста младих Звездаша, и лепо је што Звезда организује овакве акције. Надам се да ће у суботу навијачи доћи у великом броју – рекао је Грујић.

Више од сат времена навијачи су се у правој Звездашкој атмосфери дружили са нашим играчима, који су се стрпљиво фотографисали и поделили велики број аутограма. Све ово је била јако лепа најава за још веће дружење које је заказано за суботу од 17 часова на стадиону „Рајко Митић“.

Најбољи фудбал је на Маракани! Дођите и уживајте!

Повезане вести

Leave a Comment