Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Омладинци и кадети на Маракани, пионири против Телеоптика, млађи кадети у финалу турнира

омладинска школа

Настављају се такмичења у млађим категоријама. После кратке паузе и репрезентативних обавеза све генерације Црвене звезде поново на терену.

Омладинци (1997/98)

Црвено-бели омладинци ће коначно везати две утакмице. Први од четири заостала дуела решили су у среду, у Чачку против Борца у своју корист, победом 2:1 головима Аџића и Цветковића. Лука Аџић је потврдио да се налази у одличној форми, постигао је 4 гола на последња три меча, док се Цветковић учврстио као најбољи стрелац екипе са 6 голова.

Остали су дуели против Војводине, Рада и Јагодине, а после 10 утакмица генерација коју предводе Константин Ђурић и Перица Огњеновић има 7 победа, 3 нерешена дуела и једина је без пораза у свом узрасту, са 24 бода. Црвена звезда се налази на 4.месту са три утакмице мање и пет бодова мање од лидера Партизана.

Наредни противник је лесковачки Моравац, који се налази на средини табеле, 8.месту. Већ у среду следи наредни заостали меч против Војводине, у Новом Саду.

14.коло, Омладинска лига Србије

Црвена звезда – Моравац Орион, недеља 1.новембар 13:00

Помоћни стадион ФК Црвена звезда

Кадети (1999)

Кадети имају три утакмице мање, уколико се рачуна и „Вечити дерби“, а већина утакмица прошлог кола је одложена због обавеза кадетске репрезентације на квалификационом турниру у Луксембургу за Европско првенство у Азербејџану наредне године. Квалификације су успешно завршене, а више о томе можете прочитати у нашем извештају.

Кадети су поражени у пријатељској утакмици од Бродарца, а овог викенда дочекују Реал из Ниша. Победа би много значила за повратак самопоуздања. Већ у среду следи меч у Новом Саду, против Војводине.

14.коло, Кадетска лига Србије

Црвена звезда – Реал Ниш, понедељак 2.новембар 13:00

Помоћни стадион ФК Црвена звезда

Млађи кадети (2000)

Млађи кадети ове недеље неће имати првенствене обавезе због учешћа на интернационалном турниру „Супера Куп 2015“ на стадиону ФК БАСК. Црвено-беле наде су се пласирале у финале турнира, које се игра сутра од 13:40 а противника ћемо сазнати у току дана, победник меча Партизан – Асириска.

Црвена звезда – Асириска 0:3

БАСК – Црвена звезда 0:5

Полуфинале

Црвена звезда – Чукарички 3:0 (службени резултат)

Пионири (2001)

Пионире репрезентативне обавезе очекују одмах после овог кола, у којем гостују Телеоптику. У прошлом колу Звездини пионири су савладали Рад, a у Земуну против филијале „Вечитог ривала“ постоји могућност да Видак Братић не може да рачуна четири репрезентативца.

9.коло, Прва лига пионира Београда

Телеоптик – Црвена звезда, недеља 1.новембар 11:00

СЦ „Телеоптик“ Земун, Београд

Млађи пионири (2002)

Најмлађа Звездина такмичарска генерација гостује Бродарцу за наставак успешне серије. У прошлом колу савладан је ОФК Београд после преокрета, 2:1. Звездини малишани настављају „потеру“ за Партизаном, од којег имају три бода мање. У наредном колу Партизан гостује Чукаричком, који је нанео Звезди једини пораз и једине голoве, а онда нас очекује и пионирски „вечити дерби“ у последњем колу јесењег дела. Али, прво Бродарац, термин сјајан за оне који могу да стигну испод Бранковог моста, пре меча на Маракани.

9.коло, Лига млађих пионира Београда, група А

Бродарац – Црвена звезда, субота 31.октобар 16:00

omladinska

Петлићи (2003), предпетлићи (2004-2007)

Најслађе за крај. Звездина деца, генерације петлића и предпетлића су прошле недеље угостили Црвену Звезду из Ужица, а ове недеље две најмлађе генерације гостују у суботy у Сремској Митровици, ФК Сирмијуму.

Петлићи (2004)

Црвена звезда – Гаучоси (Чачак), субота 31.октобар 11:00

Предпетлићи (2004)

Црвена звезда – Војводина, недеља 1.новембар 10:00

Предпетлићи (2005)

Сирмијум – Црвена звезда, субота 31.октобар 13:00

Црвена звезда – КФК Плана (Велика Плана), недеља 1.новембар 16:00

Претпетлићи (2006)

Сирмијум – Црвена звезда, субота 31.октобар 13:00

Црвена звезда – Бамби Пожаревац, недеља 1.новембар 15:00

Предпетлићи (2007)

Црвена звезда – Бамби Пожаревац, субота 31.октобар 10:00

Женски фудбал

И девојке су имале репрезентативних обавеза. Cледи гостовање у Нишу, у дербију кола.

ЖФК Машинац – ЖФК Црвена звезда.

 

 

 

Повезане вести

Leave a Comment