Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Цирбес: Потребно нам је време

Кошаркаши Црвене звезде Телеком изгубили су у Москви, а изузетно квалитетни ривали у групи, уз бројне проблеме са повредама играча и адаптацијом нових, додатно отежавају посао и задатак тренеру Дејану Радоњићу, који је након меча на конференцији за медије у Москви, оценио да екипу очекује пуно рада:

„Играли смо добро само првих седам минута меча, али је потом Химки демонстрирао квалитет који је у овом тренутку знатно већи од нашег. Наш ривал је одиграо одлично у нападу, имао високе проценте шута. Како је меч одмицао предност је расла. Очекује нас пуно посла и рада. Јако је тешко доћи у Москву на утакмицу са оваквим противником без два важна повређена играча, и са два нова који су дошли у међувремену, и које ћемо морати паметно и што више да користимо“.

Маик Цирбес: “ Данас смо одступили од наших основних принципа у игри, нисмо играли на прави начин, а наш противник је одлично играо у нападу. Химки је сјајна екипа и данас смо видели какве играче имају, не само појединачно, већ и као тим како играју. Ми још увек нисмо пронашли прави баланс у екипи, Штимац нам се придружио тек јуче, Квинси је такође тек стигао. И даље смо у потрази за нашом игром и тимом“, рекао је Цирбес.

У четвртом колу Евролиге, наредног петка екипа Црвене звезде Телеком дочекује турски Фенербахче.

Повезане вести

2 comments

Црни Грга из Мокрога Луга окт 31, 2015 at 11:27

Које црно време и до кад?
Младен Делић би рекао – „НЕМА ВИШЕ ВРЕМЕНА, НЕМА!
Шта ће се ово догодити?“

Није проблем време, већ тим и играчи које Звезда нема. Доводили су неке играче с коца и конопца и сад – куку помагај!

Док ви схватите да је време прошло – ви обарате европске рекорде по брукању.
Али шта се то вас тиче? Плаћени сте папрено и то је најважније!

Reply
Realan Zvezdas окт 31, 2015 at 08:53

Potreban vam je trener, ne pominjite samo molim vas proslu sezonu, sa onim timom je moglo i vise, sad kad pogledate kakav je to tim bio.

Reply

Leave a Comment