Moja Crvena Zvezda
ВажноЗвездаши широм светаКошаркаНајновије

Одличан деби Бобија у НБА!

Боби Марјановић дебитовао је у НБА лиги и за Сан Антонио Спарсе у првом мечу на домаћем паркету, АТ&T центру, у победи над Бруклин Нетсима, 102-75!

Боби је укупно провео на паркету 4.37 и забележио одличан учинак – 6 поена 5 скокова и 1 асистенцију, 2/5 из игре. У игру је ушао уместо ЛаМаркуса Олдриџа и чим је први пут примио лопту добио је велике овације од навијача Спарса. Уследио је први дефанзивни скок, а затим и шест везаних поена које су довеле до ерупције у АТ&T центру. Боби је прве поене постигао са линије за слободна бацања, а асистирао је за последњи поен на мечу. Довољно је погледати коментаре на друштвеним мрежама и видети задовољство навијача петоструког освајача прстена из Тексаса.

Сан Антонио наредни меч игра у недељу у 21:30 против Бостона у ТД Гардену, а затим и против Њујорк Никса у чувеном Медисон Сквер Гардену (понедељак на уторак, 01:30 после поноћи) и Вашингтона (среда на четвртак, 01:00 после поноћи) у Веризон центру.

Добру партију пружио је и Немања Бјелица у победи Минесоте у Денверу, 95-78. Бјелица је за 25:41 на паркету забележио 3 поена и 8 скокова, уз 1 асистенцију и четири фаула.

Повезане вести