Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић: Млади играчи стасавају уз старије

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Миодраг Божовић, након 13. узастопне победе свог тима, рекао је да га радује приступ његових играча.

Честитам мојим играчима на још једној победи. Није било лако, нарочито у почетку, јер се ОФК Београд све до црвеног картона одлично бранио. На нашу срећу, њихов играч нам је помогао својим искључењем. Након тога је било питање када ћемо да постигнемо гол. Радује ме што смо и 13. пут заредом победили, надам се да ћемо наставити тако. Драго ми је што се Бруно Матос враћа после дуге и тешке повреде. Играо је прошлу утакмицу у Купу, сада је наместио голове. Скренуо је пажњу на себе, и од њега очекујемо још више. Срнић има велико срце и велику жељу, и тај рад на терену мора да му се исплати, постигао је два гола и види се да постаје један од правих лидера ове екипе.

Звездини млади играчи показали су се као веома несебични.

Имамо доста старијих и искуснијих играча. Овде је Луковић предводник, ту су и Сикимић, Анђелковић, Павићевић… Млади играчи уз њих стасавају и уче, понашају се онако како се старији играчи понашају. За Луку Јовића не могу да кажем да је будућност Звезде, јер је већ вероватно продат, али надам се да ће Ристић играти још дуго овде – рекао је Божовић.

Повезане вести

Leave a Comment