Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Звездине ватерполисткиње прегазиле Сенту

Црвено-беле пружају све боље партије како се ближе мечеви за трофеј. У сусрету 1. кола другог дела Лига купа потпуно су демолирале Сенту на гостовању резултатом 26:1 (9:1, 7:0, 5:0, 5:0) и стигле до седмог тријумфа у сезони.

Са 9:1 у првој деоници изабранице тренера Милоша Брадића потпуно су збрисале екипу која је у претходне две сезоне била највећи ривал Звезди у борби за трофеје. Убитачним темпом шампионке су до полувремена напуниле мрежу вицешампионки Србије за више него убедљиво вођство од 16:1. У наставку су постигле још десет погодака и славиле најубедљивију победу у мечевима против великог ривала. Треба истаћи и да обе екипе нису биле у комплетним саставима.

Јована Миловановић и Лара Лука по пет пута су затресле мрежу, а пратиле су их Наташа Симић и Теодора Рудић са по четири, Јована Пантовић и Јована Дујовић са по три поготка и Тијана Јаковљевић која се два пута уписала у стрелце. Једини гол за Сенту постигла је Лолита Авдић.

Сента Јордо – Црвена звезда 1:26 (1:9, 0:7, 0:5, 0:5)

Базен: ОСЦ Језеро. Гледалаца: 50. Судије: Сремчев и Шукић. Искључења: Сента Јордо 3, Црвена звезда 1.

Сента Јордо: Шивон, Авдић 1, Хеђелаи, Тасић, К. Молнар, К. Ситаш, Д. Ситаш, М. Молнар. Тренер: Тот.

Црвена звезда: Александровић, Миловановић 5, Пантовић 3, Симић 4, Дујовић 3, Лука 5, Рудић 4, Дамњановић, Јаковљевић 2, Вујовић. Тренер: Брадић.

Два кола пред финални турнир Црвена звезда држи прво место са 12 бодова, други је Врачар са девет, следи Нови Београд 011 са шест бодова, док је Сента тренутно без бодова.

Повезане вести

Leave a Comment