Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Терзић: Дневни термин? Не видим разлог зашто не

Црвена звезда је данас на 15 минута остала без струје, али брзо је договорен репрограм дуговања и електрична енергија је поново прикључена.

Због великог дуговања, али и хладније температуре, Звездан Терзић је за Танјуг изјавио да не види разлог зашто се не би играле утакмице у дневном термину.

Ако није радни дан, нису врућине и немамо обавезу због спонзора и „прајм тајма“, не видим разлог зашто би се зими играло у ноћном термину. Хладно је публици када зађе сунце, као и због економске оправданости трошења струје када то није неопходно, рекао је Терзић Танјугу.

Он је поручио да о терминима одлучује Заједница суперлигаша у договору са телевизијом Аренаспорт, која преноси мечеве домаћег такмичења.

Има паметних људи у Заједници који доносе одлуке. Надам се да ће сагледати све аспекте из свих углова и урадити оно што је најбоље за гледаоце и тв пренос, али и за саме актере утакмице, закључио је Терзић.

Током дана је одржан и разговор са тренер Миодрагом Божовићем, који није био против ове идеје, а на конференцији за медије после меча са ОФК Београдом је нагласио у једном тренутку да је навикао на дневни термин одигравања утакмица.

Повезане вести

1 comment

dejo нов 3, 2015 at 16:43

http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezdina-cetvrta-sansa-konacni-spas-ili-nova-tragedija-anketa/119780 mozes li sve napravit Terzicu da ostane ovaj tim nase Crvene Zvezde a jedino za ovo pravo resenje je PRIVATIZACIJA i da Gasprom kupi nasu Crvenu Zvezdu ,jedan covjek ili neka druga jaka kompanija ,to treba da se napravi sto prije Terzicu ,valjalo bi ti Terzicu da budes u toj novoj upravi nase Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment