Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Милер: Био сам додатно мотивисан, навијачи су сјајни

Црвено-бели брод је ка шестој победи у АБА лиги ове сезоне повукао Квинси Милер, који је био најефикаснији у победничком тиму са 17 поена за само 12 минута у игри. Крилни центар који је у Звездине редове стигао директно из НБА лиге већ у првој утакмици пред београдском публиком показао је да ће бити велико појачање, а у дербију је посебно био под утиском подршке црвено-белима са трибина, иако је због проблема са личним грешкама често морао на клупу:

– Атмосфера је била феноменална, навијачи су сјајни. Тим је био спреман, а и ја са њима. Такав ми је карактер, а и био сам додатно мотивисан, зато сам показивао и емоције. Знам колико ово значи мом тиму, тренерима, граду. Само покушавам да играм најбоље што могу.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz12187929_1028116677249228_6173690250105563_n

Милер се са лакоћом сналазио под кошем и неколико пута поентирао на атрактиван начин, тек да наговести колико ће Звездини навијачи уживати у његовим партијама у сезони која се тек захуктава:

– Нисам стидљив кад треба да се тражи лопта, и не мислим да било ко треба да буде. Имам самопоуздања. Тренер хоће да сви буду агресивни, а зна да сам ја агресиван, тако да му не смета.

На почетку сезоне било је уочљиво да Звезда нема лидера који ће преузети одговорност у важним моментима, а на питање да ли себе види у тој улози, Милер је спремно одговорио:

– Не кажем да то јесам. Кажем да ћу бити један од лидера. Овај тим има много лидера – истакао је Квинси Милер коме није много требало да постане нови љубимац црвено-беле публике.

Повезане вести

2 comments

kastiljo нов 4, 2015 at 18:01

Ovaj lik ce biti otkrovenje u evropi ove sezone.Videcete,sledece godine ce ga traziti neka F4 ekipa.Imao sam utisak da je s pola snage ubacio 17 poena,zaista ne znam sta bi bilo da nije usao u problem sa licnim greskama (prestrogim inace)…Za 14 minuta 17 poena,zamisljam samo sta bi bilo da je igrao 30min npr.Igrac po kvalitetu jako slican Tompkinsu iz Reala,mislim da odavno bolji amerikanac nije igrao na ovim prostorima…Vidi se da jos malo vremena treba da se navikne na evropski stil igre i kriterijume,da se uigra sa ekipom i Vilijamsom i to ce biti haos od igraca.

Reply
Pera нов 4, 2015 at 17:02

Ovaj momak obožava ovu igru i nema tajni a takav nam je i trebao. Meni su na ovoj utakmici dobar utisak ostavili i Laza i Teja. Nekako su više dali od ostalih. Mekel odličan a Tompsonu sretan put. Na kraju utakmice su igrane akcije za njega da se opusti ali to se opuštati ne može. Ja nisam video dosad Američkog igrača koji nema snage da zakuca iz trka i da se stidljivo postavlja prema ostatku tima. Čovek jednostavno mora da kida jer drugačije nema opstanka u ovom timu. TIM, TIM, TIM i mi ćemo razbijati. Ko kaže da neko mora biti lider u timu u kome jedni za druge ginu igrači ne mora biti lidera pojedinca. Timska igra pre svega u odbrani i iz nje se radjaju laki napadi. Mladi smo, poletni i smešno je kad se odlučimo da igramo pozicioni napad protiv ekipa koje vrve od iskustva. Mi tu nemamo šanse.

Reply

Leave a Comment