Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Гудурић најбољи гејмер међу кошаркашима

Првотимци Црвене звезде Телеком Бранко Лазић, Марко Тејић, Владимир Штимац и Марко Гудурић са „гејмерима“ и навијачима, у епизоди „ко је најбољи у игрици „NBA 2К16“.

У Атријуму „Делта Ситија“ у среду је одржана завршница овогодишњег НБА 2К16 турнира, на коме су се за престижне награде борили бројни љубитељи ове, по многима најбоље спортске видео игре на свету.

Завршним „борбама“, али и као активни учесници са џојстицима у рукама, присуствовали су Бранко Лазић, Марко Гудурић, Владимир Штимац и Марко Тејић.

Након премијерне акције, која је прошле, као и ове остварена у сарадњи са Делта ситијем, компанијом „Гамес“, Евролигом, играоницом „Галактик“… овогодишња акција КК Црвена звезда Телеком, привукла је велики број навијача црвено-белих, и љубитеља ове кошаркашке игрице.

Паралелно са великом борбом која је представљала круну дводневних квалификација, у којој је учествовало чак 96 такмичара, одржан је и мини турнир првотимаца црвено-белих.

Након полуфиналних победа Марка Гудурића над Марком Тејићем, односно Владимира Штимца у дуелу са Бранком Лазићем, уследило је велико финале у коме је Марко Гудурић победио центра Црвене звезде, који је показао да осим кошаркашке лопте, зна добро да барата и џојстиком.

Након тога, учесници четвртфинала гејмери одмерили су снаге са првотимцима Црвене звезде Телеком, а занимљиво је да су сви играчи као најаву једне од најатрактивнијих утакмица 4.кола Евролиге, која се игра у петак од 20 часова у Комбанк Арени, бирали за своје тимове Црвену звезду или Фенербахче.

Оџив на другу акцију ове врсте, коју је организовао КК Црвена звезда Телеком, био је изузетно велики. Наш клуб зато, жели целу ову манифестацију да направи традиционалном, и већ сада најавјује и трећи турнир за наредну сезону.

Повезане вести

Leave a Comment