Moja Crvena Zvezda
ВатерполоЕвропска такмичења

Pao i Galatasaraj

U poslednjem kolu kvalifikacija za plej-of Lige Šampiona u vaterpolu, Crvena zvezda je očekivano savladala Galatasaraj sa 13:9, po četvrtinama 3:4, 3:2, 4:3 i 3:0.

Turska ekipa je dobila prvu četvrtinu sa golom razlike, međutim tada su naši momci zaigrali bolje i uspeli da dobiju preostale tri, te da poslednju dobiju sa ubedljivih 3:0 i tako savladaju rivala.

Strelci za naš tim bili su Vasović 3, Avramović, Filipović i Rašović po 2, dok su Randjelović, Aksentijević, Ivošević i Stojčić postigli po jedan pogodak.

Crvena zvezda je još juče obezbedila plasman u plej-of, koji bi mogao da se odigra i u Beogradu.

Повезане вести

9 comments

Johnny сеп 10, 2011 at 18:02

Sta radi Vasovic……
uuuuuuuuuuuuuu

Reply
Драган сеп 10, 2011 at 17:48

Колико се сећам, када смо објавили да је потписао за нас, пре неких месец дана, појединци су написали – а шта ће нам тај маторац.. Ево шта ће нам.

Reply
Djolle сеп 10, 2011 at 17:36

Ne razumem se mnogo u vaterpolo ali kada uporedim situaciju pre nekoliko godina i sada…ma ne mogu da uporedim u stvari. Rad i trud se odmah primete.
Kontam i jos jednu stvar, primamo mnogo golova ali mnogo golova i dajemo 🙂 Bice valjda jos bolje, samo strpljenja. Strpljen = spasen.

Reply
Драган сеп 10, 2011 at 17:46

Значајно смо променили екипу, није лако уклопити све тако брзо.. Како сезона буде одмицала играћемо све боље, као и прошле године.

Reply
NikolaCZV сеп 10, 2011 at 17:15

svaka čast našim vaterpolistima na uspjehu, svaka čast reprezentaciji, svaka čast i „onima“ na evroligi, ali ne mogu da ne izvučem pouku da ako klub koji do prije dvije godine nije postojao, a sada je na pragu ulaska u evroligu, dokazuje da je taj sport u velikoj krizi. kada sam počeo pratiti vaterpolo(era beceja), jaki su osim današnjih vaterpolo zemalja, bili i ruski klubovi, grčki, jak je bio špandau, marsej je bio u eliti, mađarske klubove da se dobije trebalo je „propišati krv i znoj“, posilipo je bio sila, barselona, barseloneta,.. a danas, danas se evroliga svodi na reko, partizan i hrvate, čak su i crnogorci u velikoj krizi. nešto pod hitno mora da se mjenja u ovom sportu, da bi on ponovo stekao popularizaciju, jer ovako tone sve dublje i dublje. možda je rješenje u pravilima, jer jebes sport gdje se sve svodi da das loptu centru i cekas iskljucenje, i tako citav mec. jos jednom da cestitam mojoj zvezdi na uspjehu, svaka vam cast momci. ako bog da srece da vas gledamo u eliti, a naredne godine da vam se prikljuce i fudbaleri, fudbalerke, kosarkasi, odbojkasi, rukometasi…

Reply
Теша_Делија!!! сеп 10, 2011 at 12:19

Ј***м ти овај ватерполо кад нигде на нету не могу да нађем табелу наше квалификационе групе.

Reply
ZVEZDA ŠAMPION сеп 10, 2011 at 12:18

Bravo momci, još par godina kvalitetnog rada i evo titule na Marakani!

Reply
Miki сеп 10, 2011 at 12:40

Marakani? 😀

Reply
Aleksandar сеп 10, 2011 at 21:14

Pa dobro kancelarija VK-a je u Ljutice Bogdana, a titulu bi naravno proslavili pre svega na SC Gale Muškatirović.

Reply

Leave a Comment