Moja Crvena Zvezda
ОсталоРагби

Sledi borba za trofej

Ragbisti Crvene zvezde u finalu srpskog prvenstva

U polufinalnom susretu Prvenstva Srbije u ragbiju 13, ragbisti Crvene zvezde savladali su posle velike borbe ekipu Radničkog iz Nove Pazove i time se plasirali u veliko finale.

Crvena zvezda : Radnički (NP)  34:30 (30:30, 24:6)

Pred oko 200 gledalaca na terenu sa veštačkom travom na Adi Ciganliji viđena je prava drama. Naši ragbisti su bili favoriti u ovom susretu i to su potvrdili u većem delu susreta. Međutim, gosti iz Nove Pazove su u finišu meča uspeli prvo da izjednače, a zatim i da dođu u vođstvo 24:30.

U poslednjem napadu crveno-beli ragbisti postižu esej i pretvaranjem dolaze do izjednačenja. Izjednačenje je istovremeno značilo i produžetak koji se igrao na zlatni poen.

Tek u drugom produžetku crveno-beli ragbista Ivan Đorđević postiže esej i donosi veliko slavlje našem timu, a time i finale sa ekipom Dorćola.

Veliko finale Crvenoj zvezdi doneli su: Đorđević, Vlačević, Čalić, Živanović, U. Pavlović, Vl. Dedić, Vo. Dedić, Subotić, Bajić, M. Jovanović, Radaković, Z. Pavlović, S. Jovanović, (rezerve: Vojinović, Blajić, Kosanović, Kućančanin).

Повезане вести