Moja Crvena Zvezda
ВатерполоЕвропска такмичења

Avramović:“Izbeći Primorje, Eger i Savonu“

Marko Avramović

Vaterpolisti Crvene zvezde uspešno su prebrodili predkvalifikacioni turnir za učešće u LEN Evroligi u francuskom Marseju i sada se sa nestrpljenjem iščekuju imena protivnika na poslednjem koraku ka ispunjenju snova.

Već sada je poznato da će protivnici crveno-belim vaterpolistima biti daleko kvalitetnije ekipe u odnosu na prethodni turnir, ali realno, uz malo sreće na žrebu, momci bi mogli i do grupne faze. Prema ranije utvrđenom sistemu takmičenja, Crvena zvezda će za protivnika imati jednu od ekipa koja je uspešno prebrodila predkvalifikacioni turnir u Kotoru, a to su Primorac Kotor, Seged, Posilipo i Panatinaikos. Pored toga, dva protivnika će „stići“ iz prvog kvalitetnog kvalifikacionog šešira, a u njemu se nalaze Primorje, Jadran Herceg Novi, Savona, Duizburg, Eger, Vuljagmeni i Košice.

O potencijalnim rivalima Marko Avramović, vaterpolista našeg kluba je istakao:

– Biće nam potrebno i malo sreće. Ukoliko nam „padnu“ Primorje, Eger ili Savona, neće biti dobro. Ali sa svim ostalim ekipama možemo da igramo.

Poslednja kvalifikaciona runda za LEN Evroligu igraće se od 23. do 25. septembra, a od četiri ekipe u grupi, dve prvoplasirane plasiraće se u grupnu fazu Evrolige.

 

Повезане вести

5 comments

Milan сеп 12, 2011 at 15:04

A kad je žreb?

Reply
Драган сеп 12, 2011 at 15:09

Oбављен је, сад ће текст.

Reply
PERA BOR сеп 12, 2011 at 15:00

Fortuno pogledaj i nas jednom.

Reply
Драган сеп 12, 2011 at 12:13

Да нас сада макар мало погледа срећа, као што није у првом колу квалификација..

Reply
Danilo- Zvezdaš сеп 12, 2011 at 12:06

Ajmo momci, dajte sve od sebe, znamo da vi to možete! Nikoga se ne plašite, neka se oni nas plaše! SAMO NAPRED!

Reply

Leave a Comment